Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

dostala som sa priatelovi do konta na azete......

rada

Pokec je velmi nakazlivy, mätie cloveka a stava sa na nom zavislym. Asi je dobre sa na rovinu priatela opytat, ci za tym pokecom nieco hlada, co sa mu na tebe nepaci, co treba zlepsit... Uz to ze sa milujes po tom vsetkom, tiez ti pripada divne a bude ta to trapit dovtedy, dokedy si to poriesis... dlho to zvladat nebudes.

Podobne som mala ja. Dovolovala som svojmu priatelovi pisat si s babami, vravel ze su kamaratky, aj som trvala na tom aby ma s nimi zoznamil, aj zoznamil... No po case som sa s nim rozisla, lebo s jednou sa dal aj dokopy. Po roku sa s nou rozisiel a chcel vratit spat. Uz nie sme spolu. Netreba az prilis doverovat, ale doveruj, preveruj. Ak chces mat jasno, bud uprimna a uprimnostou naozaj nic nepokazis. A ak ti to vysvetli a bude ti to stacit, tak potom nie je co riesit. Otazne je ako ta poohovaral, ci ta to ranilo a pod... Pevne nervy a hlavne vela odvahy. Netreba sa nicoho bat, tako skusenost ma posilnila a vdaka tomu aj obozretnejsia.

sign

"nazor"

co je na tom?
akoze 30rocny chlap ked ma potrebu si pisat s neznamymi ludmi a nechat sa oslovovat slniecko tak to asi neni vporiadku.

a ona myslim ani nepise ze chce aby travil cas iba s nou,podla mna je v poriadku ked ho travi aj s inymi ludmi ale ne ked je zaveseny cely den na azete.
a btw azet je teda poriadny ulet od reality az moc velky,sak ak by to boli dobre kamaratky moze s nimi komunikovat aj cez ICQ,MSN,Skype.
ide o to ze na azete su prave taky ludia pre ktorych to nekonci "len!ň" flirtom a odhlasenim.

nazor

neuraz sa, ale baby ako ty mi idu hrozne na nervy.. ved co je na tom? tak si pokeca s inymi, pomeni foto... no a co? aj ja to robim, aj ten moj to robi... sme stale spolua preco si obcas nepokecat s inymi? s tym rozdielom ze nam to tak klape, ze si o tom dokazeme otvorene pokecat... ved nemozes od niekoho chciet, aby travil cas len s tebou... napr. ako si od neho chcela aby menej chodil na net a cas travil s tebou... vies mozno mu net dava nieco, co mu ty nevies dat... proste tam najde mierny ulet od reality... koniec koncov ten tam hlada asi kazdy normalny clovek ktory chce vypnut... sadne si a poflirtuje s inymi, zahra sa na niekoho ineho ale to je vsetko... s odhlasenim sa, zabudne ze to existuje... nerob cirkus a pozri sa na to takto - ty si ta, s ktorou sa miluje, ty si ta, s ktorou chodi, ty si ta, ktoru ma urcite rad, aj ked jej to stale nehovori... takze nerobme z komara somara, neberme priatelovi trochu radosti a radsej ho prekvap niecim milym...

technéciumTc

tak to je iné...

musíš zvážiť, všetky možnosti-

-je pekný
-mal veľa kamarátiek
-je mu z tebou nuda
-si otravná v zmysle, že si myslíš, že si špatná a tak...
-je blbý
-si moc obmedzujúca
-akú má povahu
-koľko má rokov
a tak ďalej...

potom zvážiť všetky za a proti a rozhodnutie je na svete...

kalhaii

Ma 30, sme spolu uz tristvrte roka...prekonali sme vela...ale zarazilo ma to...
mate pravdu, povedat mu, ze som sa mu dostala na AZet by bolo zle... som bezradna

sign

a kolko ma on rokov a ako dlho ste spolu?

tak vies ked mu povies ze si sa mu dostala do konta este z teba spravi tu najhorsiu ze ho kontrolujes a lezes mu do sukromia ale ked mu nepovies nic bude ta to zozierat. ty musis vedet aky mate vztah ci by sa urazil keby sa dozvedel ze si to citala. alebo popros nejaku kamaratku nech mu napise len tak ze si chce popisat a uvidis ake spravy jej bude posielat

malickasom

mozno len tak ojebkava nejake blbe baby, aby si dvihol sebavedomie...alebo mozno mu chyba nejaky flirt...nechcem sa zastavat, ale tazko my ti povieme preco to robi... ja by som svojho chlapa za to zabila...ale on ma dost rozumu na to aby nechodil na take stupidne stranky ako je pokec...

kalhaiii

vies, ja som casto priatelovi vravela, ze kedze uz aj ja som prestala chodit pisat tolko na azet a zoznamovat sa, tak by mohol aj on urobit nieco pre seba a netravit cas tam, ale napr. viac so mnou...
A bolo tam pisane s viacerymi kamaratkami, oslovenia ako napr. slniecko... a take nadbiehania, ze skoro sa vrat, napis mi, ozvi sa mi co najskôr, co mne nikdy nepovie, a skoro mi napr. ked som prihlasena na skype ani nenapise, ak vlastne mi vobec nenapise, len ja sa mu ozyvam.
to ma zaraza.
ze mu baby posielaju svoje foto. ze sa bavi s inymi, ze je to trulo, ze to robi.a to ma najviac mrzi