a dozvedela som sa o sebe velmi zvlastne veci a aj velmi zaujimave veci.......
da sa po tomto este vo vztahu normalne fungovat???
dostala som sa priatelovi do konta na azete......
vies co dug, ako milujem to, nemala si mu chodit do sukromia, do kelu keby mne hocikto vosiel do sukromia ahlavne ked som zadana, tak by tam nenasiel ani omrvinku.!!! JA som sla priatelovi do mailu,mala som jeho heslo, ktore mi dal on sam. A sla som tam nie sliedit,ale nieoc mi posielal co nepreslo, tak som sla na mail od neho zo schrnaky stiahnut twn subor,lebo on potreboval s niecim pomoct. A vies co? NAsla som tam maily od nejakej pitchky. A vidis nevymazal to a je to normlane? Niekedy sa dostanes k veciam ani nevies ako.A keby mam podozrenie, ze ma chlap podvadza, tak by som sa snazila zistit to dostupnymi sposobnmi,lebo ke dpodvadza, tak s aneprizna a nebude sa predsa zena hrat na nejaku handru a chuderu, ktora sa necha podvadzat. Ved je to hlupe. neverim ze nikto na svete NIKDY nepozrel partnerovi psotu,telefon alebo nieco podobne. nevravim o kazdodennej kontrole,ale ked si dvaja doveruju tak co? Uz sa tam pozrela, spät to nevezme. a zase radsej zistit pravdu aj takymto sposobom ako byt klamana niekolko mesiacov alebo rokov a potom sa to aj tak dozvie. Cim skor tym lepsie. Pravda sice boli,ale je lepsia ako klamstvo,len tolko. Neviem preco niekto niekoho sudi, hlavne ked nevie co preziva, a preco to robi. Pytala si radu a nie poucovanie. Jej vec ked sa hrabe u partnera v poste, tak je to jej vec, ked tot y nerobis je to tvoja vec. Kazdy sme iny, inak myslim, inak citime, tak naco sudit druhych a este vraviet ze si za to moze sama. Nemoze si za to sama. Jej drahy to posral a nie ona. TAk nevalaj vsetko na nu. Asi ta nikto este nepodviedol, ja som si to zazila uz 2x, takze viem ake to je a to som nezistila cez net alebo telefon,a le uplne inym sposobom a o dost bolestivejsim. A vtedy by stacilo,keby som si vazne ten telefon alebo postu pozrela, nemusela som byt roky podvadzana. asi tak
1. nemas nikomu co lozit do sukromnych sprav, sama si za tento problem mozes
2. ak uz si zistila ze o tebe pisal nejake zle veci, alebo ze ta podvadza tak po posli k vode a najdi si niekoho schopnejsieho. ak len flirtuje s inymi a v reale z toho nic neni tak sama musis vediet ci sa s tym vies vyrovnat alebo nie, kazdopadne toto je na debatu s nim
darika... takže ja som ju nedrbala, ani nesúdila. no na rozdiel od teba som jej napísala aj môj postuj a názor k tomzu. ty si jej neporadiala vôbec, no namiesto taho ma budeš drbať, čo za bludy tu píšem, nop, tak ti poviem, že to jej teda pomôže.
darika... napísala som svoj názor na to a mám na to aj právo, to že sa nestotožňuje s tým tvojim, to už môj problém nie je a môžem si tu písať čo uznám za vhodné aj keď sa ti to nemusí páčiť.
viem poradiť a rada poradím, či pomôžem, poradila som aj tej babe s prob. ak si si to nevšimla (že sa o tom má porozprávať s priateľom a že toto by sa vo vzťahu diať asi nemalo, že ona sa mu dostáva na konto na azete a o tam o nej kadečo popíše). čo iné jej môžem poradiť? vEď nepoznám ju ani jeho, nič o nich neviem, tak čo jej mám napísať? je to problém ich dvoch a mali by si ho vyriešiť len oni dvaja, no ona to ťahá sem a to nepokladám za najlepšie riešenie problému.
nemusi to byt hned na rozchod ani z jednej strany ak to budete chciet udrzat ale neviem ci to dokazes zvladnut najma ty ak uz vies asi o com to jeho klabosenie je.Nic nesil ak uz pochybujes a zacni sa venovat zivotu bez neho...
myslite, ze ak nastane rozchod, mali by sme sa s tym zmierit co najrychlejsie aj formou stretavania sa s dobrym kamaratom, ktory mi pomahal kedykolvek som potrebovala? alebo si mam dat pozor, lebo je to chlap, aby som sa nesklamala este viac
dik za podporu ale neviem, naozaj neviem.
citim sa tak podvedene, neschopne...
zajtra mam este k tomu aj narodeniny, a toto je fakt uzasny darcek. dakujem andrej................
jaaj,tak on uz mal podozrenie...neboj sa zvladas,ale nech sa on vyjadri ze preco to robi?
nie je, ale je vzdy aspon podobna, za to on vedel preco ho ziadam, aby sa prihlasil na mojom pc na azet....