Ako mám schudnut z brucha?dosť ho posilnujem a cvicim na to cvicenia ale vobec z neho nechudnem...prosim poradte!
Ako schudnúť z brucha?
Zase mas pravdu su tam drobne upravy na tej 2 fotke. Ale schudol som za rok 30 kil.
Pravda trocha som upravil fotku pred schudnutim pridal som viacej tukovych zasob.
Dokaz miesto slubov
Pred Schudnutim
img34.imageshack.us
Po schudnuti
img34.imageshack.us
No prichystala si na mna pekne mnozstvo otazok ale odpoviem ti aspon na jednu, ze s chudnutim mam dostatocne skusenosti, takze hovorim len z osobnych skusenosti. Keby som chcel napisat knihu o chudnuti a zdravej strave tak by to bol najlepsi bestseller vsetkych dob.
Ja mam dost :))) Ok tak ti poradim obmedz rychle sacharidy, zarad aerobnu a anaerobnu aktivitu, do jedla zarad bielkoviny ako kuracie prsia, tuniaky, vajecne bielka, potom komplexne sacharidy vlocky, ryza mozno este cestoviny, na ranajky ak chces mozes tie celozrne peciva ale po dvanastej sa snaz to obmedzit. Otazky este v pohode odpoviem uz sa mi spravila nalada. Zeleninu som tam nespomenul ale tu mozes kludne zaradit do jedla napriklad ranajky ryzove racio chlebiky hydinova sunka, nizkotucny syr plus rajcina ci paprika je v pohode. Na ranajky si dopraj viac sacharidov ale na veceru zase viacej bielkovin. A nezabudaj na ten sport ako behanie, korculovanie ci byciklovanie plus posilovanie a schudnes ani sa nenazdas.