Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jeho bývalá...

Príspevok v téme: Jeho bývalá...
čo s tým?

Môj priateľ je veľmi dobrý človek. S každým chce vychádzať čo najlepšie a nikomu neubližovať. Páči sa mi to, ja som v podstate taká istá. Veľmi si rozumieme, vo všetkom, som v našom vzťahu šťastná a spokojná, pomáhame si ako len vieme. Je mi vždy oporou. Ale nie len mne. To by mi ani tak nevadilo, ale problém je jeho bývalá. Chodil s ňou 4 roky, a keď sa rozišli, tak ona bola z toho ževraj dosť zúfala. Ja som s ním začala chodiť 3 mesiace po jeho rozchode, dosť skoro, ale o tom som nevedela... Vždy, keď mu ona prezvoní, tak on jej hneď zavolá (samozrejme, keď s ním nie som). Ešte mi to povie. Vždy sa si telefonujú, on mi to vysvetlil tak, že nechce, aby si ona niečo spravila, a on nemá dôvod sa na ňu hnevať, chce byť s ňou aj naďalej kamarát... Dosť často o nej rozpráva, o jej problémoch. v podstate viem o nej všetko, ako sa spoznali, ako spolu začali chodiť, akú má rodinu, kde býva, kde pracuje, kedy má narodeniny. Proste všetko, dokonca aj číslo jej topánok (38). Lezie mi to strašne na nervy. Včera som sa mu to snažila naznačiť, a on hneď, že nemám robiť žiarlivostné scény(len som mu to pekne povedala) Lenže ja ho milujem a nechcem ho stratiť, ale keď to takto bude ísť dalej, tak neviem, neviem... Začínam si myslieť, že ju má radčej než mňa, aj keď on ma ubezpečuje o tom, že nie. No neviem... Čo mám robiť?

darika

Halooo.Uz som tu.Dobre ranko.Idem ale zaniest krpca do skoly,tak potom sa ozvem.No,bola som aj rysava,ale som tmava.Ja som strasne experimentovala s farbami,ale nakoniec vzdy ostanem pri tmavej.Niekedy do rysava a niekedy do cervena.Veru,dajte maily a posleme si aspon fotky.Ale nieze ma strelite potom na nejaku stranku.Ha ha

sway

Takze moj email je holly.sway76@gmail.com
poslem vam naspat dake fotky,co tu mam:-))A bon posli aj ty ak chces,jejda este som s babami fotky nevymienala:-D
Inak kadernictvo?v prahe viem,ale v BA neporadim..Ja chodim iba k takej mojej ,co mam pri dome,nech mi ostriha konce,raz som bola v jednom salone v centre,"zevraj vychitenom" a odchadzala som s placom a bez 3000sk..takze nemozem doporucit:-D

bon

no jasne mozem, ved dajak poslit sem emaily nejake vymyslene alebo co a poslem vam tam, nechem tu verejne svoje davat.....no ako ta cierna bola krasna, a ked sa mihla do modra, len mi nicila vlasy velmi cierna

čoStým?Nikka

bon - jéj, tak to musela byť krásna farba, ja milujem modrú farbu, v podstate som na nej závislá... :D tak celkovo všade....:D a ty by si nám tiež fotku neposlala dajak? :D

bon

sway tak takmer si trafila, prirodzne som hnedovlasa, ale mam odfarbene, trocha viac do hneda, taka zlata hneda, sa pekne leskne.., ako mala som uz aj cierne vlasy a z ciernych farieb sa mi najviac pacila, od jedne znacky, na svetele vyzeral az domodra, ta bola uplne uzasna, krasna leska, ale mne cierna velmi neide, takze tak,....inak mam rovne vlasy, zelene oci a velike, kamoska mi vravela vzdy fascinovane ked som si dala spiralu ze mam oci ako kon :DD, jej sa to vzdy pacilo....a sway ty si tusim z ba, nepoznas tu nejake dobre kadernictvo? musim sa dat ostrihat, domov nestiham ist ku svojej a tusim ma aj male babo, a netusim kam ist,m zase nech ma nezhovadia....

čoStým?Nikka

sway no dobre, tak si rýchlo dajaký vytvor dakde... :D a ja ti pošlem... a aj ty mne, hm? :D teším sa... :D

sway

Neni problem:-)Inak som registrovana na facebooku a tam je aj album,ak chces pozri tam,len sa nechcem zverejnit a vsetky maily mam zalozene tak,ze tam mam aj meno aj priezvisko,ked tak mozem ja napisat tebe,alebo daky narychlo vytvorit.Aj mna by zaujimalo,ze s kym tu vlastne rozoberam tie moje "uzasne" problemy.

čoStým?Nikka

sway ja mám tiež rovné vlasy, ofinu mám tak postupne zostrihanú a tak nabok, a tiež mám také plnšie pery... poslala by som ti fotku, aby si videla, keby si bola ochotná nechať mail... ja by som ťa tiež chcela vidieť... :D

sway

Nikka,tazko sa zbavis,ale v dnesnej dobe je vsetko mozne:-)Inak aj ja mam svetlo modre oci a plnsie pery,takze som trosicku aj samoluba,ale pssst.A mas kucerave alebo rovne?Ja rozvne a vacsinou este vyzehlene..

čoStým?Nikka

sofia.sara ja by som tiež chcela čierne a myslím, žeby mi to aj pristalo...ale potom by som to možno oľutovala, by som chcela svoje späť a čo potom? to ťažko sa človek zbaví čiernej... no tak sa maj zatiaľ pekne... len sa uč... :D