Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hygiena a piercing/rizika piercingov

yukiki

Ahojte...
Prosim ak mate niekto skusenosti s piercingom Christina, prosim kontaktujte ma na mail mad_k@zoznam.sk
Dakujem, dost si o tom vyhladavam, ale ce, pocut nazor cloveka, ktory to ma:)

petkaa

CAWTE,MAM TAKU DOST BLBU OTAZKU...MOJ ZUBAR JE DOST DIVNY, MINULE NADAVAL NIECO NA PIERCING V JAZYKU,A PRETO SA CHCEM OPYTAT,ZE KEBY ZE MAM IST K ZUBAROVI,CI SA DA TEN PIERCING NA TAKU HODINKU VYBRAT...???DIKY ZA RADY=)

bebo

zdarek chcem sa spytat ci nema niekto skusenost s usnymi chrupavkami konkretne so snugom...ci sa to naozaj tak dlho hoji a aku dlhu dobu potom clovek este citi intenzivnu bolest.. a ci ste sa stretli s nejakymi problemami pri tomto type piercingu..diky moc

levica2210

ahojte,chcela by som si dat piercing do jazyka,len potrebovala by som nejake informacie,o tom bioplaste,kde sa to da kupit a kolko to stoji a ze po kolkych dnoch si to mozem vymenit z toho jazyka..Dakujem prosim napiste mi niekto na pokec na nich levica2210

ochjoj

KED SA VAM NATRHNE PIERCING V JAZYKU RADSEJ SI HO DAJTE VON A PO KAZDOM JEDLE DEZINFIKUJTE VZDY KED MOZTE LEBO MOZTE DOSTAT INFEKCIU JA SOM UZ DOSTAL A TO KVOLI TOMU LEBO SA MI NATRHLA DIERKA V JAZYKU A TAK SOM SI TO VYBRAL A UZ SOM BOL TAKY STASTNY ZE SA MI TO HOJI...DUFAM ZE SAMI TO NEZHORSI STRASNA BOLEST ANI LEKARI NEVEDIA CO TO JE

puma69

Nič sa nebojte, ja mám 3 piercingy a ani pri jednom som nemala žiadny problém :)) len treba nájť tu správnu osobu čo Vám to kvalitne urobí :).pa

phoebe23

Ja mám viac ako rok piercing v pupuku a vôbec to nebolelo ako mi vraveli, že bude. A som rada. A ešte mám piercing v ušiach. Chystám sa si nechať prepichnúť chrupavku a možno, že aj do jazyka :D
;)

lussynka

Cafte :) Mam piercing v jazyku 2 dni =) Je to v pohode...ked mi to robili zabolelo to trosku...potom vobec...a teraz to boli asi najviac.A hlavne ked jem.Najviac ma sere to ze nemozem pit mlieko a fajcit...:D No ale to len docasne.Este som sa neskusala bozkavat s tym sa bojim ze este je to moc cerstve.Ale zevraj to je este lepsie jak bez piercingu :D O dva tyzdne si mam ist vymenit cinku za kratsiu a menim si aj gulicky na bioplast lebo nechcem prist o zubky :D Noo asi vsetko:) Stalo ma to cele 9 kila...taze poho

kamil

Ja mam v lavom uchu 12mm tunel a v brade piercing a dost veci z toho co ludia hovoria ake je to nebezpecne,a ake MOZU byt komplikacie zu Z vacsej casti riadne dristi.Co sa tyka pupka,viem,ze sa hoji najdlhsie.

fanzine

ja mam piercing v jazyku a chcem sa spytat, ze ked si ho vyberiem za kolko mi to zarastie. stala sa mi totiz taka vec ze som si ho vybrala len tak na chvilku a dala ho alkoholu(bolo to asi 5 hodin)a potom sa mi tam uz nedal nacpat... dufam ze to nie je take rychle. teda viem ze rychlejsie nez napr.ucho.jazyk je najrychlejsie sa hojacou castou tela ale pride mi to strasne rychlo.ved 4-5 hodin????