Caffte....potrebujem zistit niekolko informacii o tom,ake rizika mozu vzniknut ak si dam piercing?dajme tomu zedo pupku alebo nosa....Diiiq
Hygiena a piercing/rizika piercingov
KED SA VAM NATRHNE PIERCING V JAZYKU RADSEJ SI HO DAJTE VON A PO KAZDOM JEDLE DEZINFIKUJTE VZDY KED MOZTE LEBO MOZTE DOSTAT INFEKCIU JA SOM UZ DOSTAL A TO KVOLI TOMU LEBO SA MI NATRHLA DIERKA V JAZYKU A TAK SOM SI TO VYBRAL A UZ SOM BOL TAKY STASTNY ZE SA MI TO HOJI...DUFAM ZE SAMI TO NEZHORSI STRASNA BOLEST ANI LEKARI NEVEDIA CO TO JE
Nič sa nebojte, ja mám 3 piercingy a ani pri jednom som nemala žiadny problém :)) len treba nájť tu správnu osobu čo Vám to kvalitne urobí :).pa
Ja mám viac ako rok piercing v pupuku a vôbec to nebolelo ako mi vraveli, že bude. A som rada. A ešte mám piercing v ušiach. Chystám sa si nechať prepichnúť chrupavku a možno, že aj do jazyka :D
;)
Cafte :) Mam piercing v jazyku 2 dni =) Je to v pohode...ked mi to robili zabolelo to trosku...potom vobec...a teraz to boli asi najviac.A hlavne ked jem.Najviac ma sere to ze nemozem pit mlieko a fajcit...:D No ale to len docasne.Este som sa neskusala bozkavat s tym sa bojim ze este je to moc cerstve.Ale zevraj to je este lepsie jak bez piercingu :D O dva tyzdne si mam ist vymenit cinku za kratsiu a menim si aj gulicky na bioplast lebo nechcem prist o zubky :D Noo asi vsetko:) Stalo ma to cele 9 kila...taze poho
ja mam piercing v jazyku a chcem sa spytat, ze ked si ho vyberiem za kolko mi to zarastie. stala sa mi totiz taka vec ze som si ho vybrala len tak na chvilku a dala ho alkoholu(bolo to asi 5 hodin)a potom sa mi tam uz nedal nacpat... dufam ze to nie je take rychle. teda viem ze rychlejsie nez napr.ucho.jazyk je najrychlejsie sa hojacou castou tela ale pride mi to strasne rychlo.ved 4-5 hodin????