tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
giv kuk na mail :-(
to rande mas este stale pred sebou, alebo uz je po nom??
bruni,to je pozitivne zmyslanie. aj v tom zlom treba vidiet nieco dobre.
giv neopovaz sa takto rozmyslat-lebo dostanes od sestry!!!
este mu tecie mlieko po brade???
aj mne toto pocasko vyhovuje lepsie,hoci este nevieme,aky to bude mat dopad na nature.
si zlata,bez snehu to nepojde :((
ale mozno to tak bude lepsie,co ak ma caka sklamko? potom sa tomu vyhnem,super,nie??
:)))))
brata:-)))
ten by urcite nebol pre teba :-)))))))))))))))))))))))))))))))
no giv-viem aky je pre teba sneh dolezity:-)ale nadejne to nevyzera- mozno tento rok ani zima nebude-aj ked mne to takto vyhovuje.mozno vo februari-ale vraj v marci mame nosit kratky rukav-tak neviem.bez snehu to asi nepojde-co moja? koli tebe by som aj ten sneh prezila.
no tak diky,brunca. tak mi aspon zarezervuj brata toho stastneho muza :)))
brunca,nevies,ci nasnezi?nepozeras predpovede,kedy by sa malo trosku popravit pocasie :))
ale tak zase ako sestre by si mi to hadam neurobila giv- ci ano? :-( nevezmem ta giv so sebou-len by si z toho mala zbytocne depky.
len aby som ti neprebrala toho frajera fesaka. neviem sice,aky mas vkus,ale ako moja sestra by sme mohli mat spolocny :)))
hoci vo vela nazoroch sa lisime.moj typ je vysoky,tmave vlasy,tmave oci,dobre srdce a aj trosku humoru by mohol mat,lebo mna treba stale rozosmievat,aby som sa chytila.zo mna humor az tak prirodzene nepristi ako z teba! :))) a hlavne zodpovedny a trochu konzervativny, ci zasadovy,tak by som to nazvala.velmi zasadovy!! taky by sa mi pacil. mame podobny vkus??
len smajlikova rozdvojena osobnost.
rande???!!!!
aj mna zober! budem ti robit garade,uspokojim sa aj s tym :)))