NAJ depresivne kocky!!!

ada99

Brunca,brunca dufam ze nestvaras kraviny!!!Ziadny chlap/toboz nie take hovado s akym si mala tu cest / nestoji ani za jednu slzu.mozno si hovoris ze sa mi to lahko hovori ale ver mi kazda zla skusenost ta niekam posunie len sa nesmies vzdat.Mozes svoju bolest oplakat,vykričat mozes sa aj polutovat ale nesmies sa dat! Tak babo hlavu hore!!! ...aj ked je to mozno teraz skoro.Ale mozno za 2,3 roky sa budes na to pozerat inak.Len to chce vydrzat!
Ja tie z dufam ze nastanu aj lepsie casy!Princip jing a jang,dobro a zlo, veci musia byt vyvazené.Tak dufaj drzim palce

giv

brunca,zlata,tazka povaha :)))
mame to tazke,my tazke povahy aj same so sebou,nie to este druhi s nami.
brumi,ta kamaratka,co som ti pisala,ze sa poznala s jej kamosom najskor 2 roky len ako kamosi (:-& nezaplietol sa mi jazyk?) tak mi dnes volala....a ze je do neho stale viac zalubena. vedela,do coho ide,takze hned,ked sa jej vyznal,tak mala urobeny obraz,co je to za kvietok,dali si navzajom cas, a ona,hoci zo zaciatku stesovala a stale mi volala,ze nevie,co urobit, tak cim dalej je to lepsie. to potvrdzuje nazor slusneho muza a tiez mna,ze aj z kamaratstva dokaze vzist vztah. a vies,ako depkuje? to je moja dalsia starsia sestra,brunca,a on sa k nej sprava ako k najvzacnejsiemu pokladu a dal jej tolko casu,kolko len bude chciet...(a netaha ju do postele!)
takze motivacia pre nas,aby sme to nevzdali,a aby nam bolo jasno,ze aj take tazke a komplikovane povahy,take udupane a sklamane moze mat niekto uprimne rad!aj s tou povahou! a ak sme to uz vzdali,tak sa to raz urcite zmeni,lebo ten pravy ked pride,tak neodide a ani nam nedovoli odist!
:))))
to bolo trosku optimistickeho pohladu,ktorym ma dnes kamaratka nakazila! moc sa nad tym nezamyslam,ani to neriesim,lebo momentalne nieto co riesit. ale snad nie sme najhorsi ludia na svete,brunca,aby sme si nezasluzili skutocnu lasku!
pekny vecer,bruni,a ak by si mala byt sama,tak tu radsej kukni,aby si sa sustredila na nieco lepsie.
papa.

permoník

asd:
poznáš?
V autoškole si blondínka vytiahne otázku o činnosti motora.postaví sa pred komisiu a opýta sa či môže vlastnými slovami.Komisia na to,že áno.A blondínka v tom spustí:"brm,brm,brmm"

janosik

no najveselsie je to, ze je piatok.:))
giv, drzim ti palce s tym tvojim "blavakom" nech ti to vyjde.
brunca, nehnevaj sa ale ty musis robit nejaku velku chybu, ked sa na teba lepia hentaki k***ti, ako si pisala. ved to co ti povedal, to je az neuveritelne. az sa mi nechce verit, ze nieco take muz povie zene po par stretnutiach.

iriska

asd,tak to niekomu naloz...teda niecomu.roztrhaj nejake papiere,ale najskor pozri,aby si nedostala padaka.vybi to zo seba!!
papa

asd

ludia, dneska do tejto temy patrim aj ja. Volaka depresivna nalada ma chyta. Ani nie ze depresia ale nasratost. Som sa rano zobudila a nasrata som bola od vtedy. Vsetko co sa dneska co i len pohne mi lezie na nervy. Mohli by ste mi dakto daco napisat, nech som veselsia.