NAJ depresivne kocky!!!

giv

vidis,ja preto ziadneho z netu. radsej takeho skutocneho,ktoreho si mozem vsimat a robit si o nom usudok.a budem rada,ak nebude taka chemia,ktora by mi nasadila na oci ruzove okuliare :DD
jedine,brunca,co z toho mozes vytazit teraz je,ze s tymi inkognito z netu veelmi opatrne.

brunca

mozno tebe je to smiesne,ale mne nie.nie som na teba nastvana,len ma bolia tvoje slova,nic viac.
giv preto to povedal,lebo som prisla na to skor ako mal v plane, kym dostane to co chcel dostat. ok idem sa zahrabat a nejako si ublizit,nech mam lepsi pocit.

slusny_muz

brunca si sa nastvala....? Preco si to beries tak k srdcu ved aj Ty si sa z toho zasmiala ked ta tak dostal...a ja sa nemozem tvoj kamarat...to uz preco?

slusny_muz

Preco hned reagujes podrazdene...ved je to na zasmiatie...ako Ta dostal, hadam nebudes preto plakat...hore hlavu a nebud nastavta na mna...ok?

giv

kvoli comu si dovolil o tebe povedat,ze si stetka??a skrata?to tak vazne chcel koniec,ze sa podujal takto sa ponizit a urobit zo seba podliaka a chudaka?to sa vazne dobre vyfarbil.

brunca

vies ze ma teraz zaboleli viac slova slusneho muza ako to co sa mi stalo. ale nevadi. od neho by som to vazne necakala.

slusny_muz

sorry za vyraz..baby mi mame v Anglicku tornado...nas plot je nejako divne vykriveny, dufam, ze mi neodnesie bicykel...