NAJ depresivne kocky!!!

karco

nikto jej nechcel ublizit, myslim, ze ked som nieco napisal tak to bolo za ucelom toho aby jej to pomohlo. asi posledne 3 dni som tu nebol, tak ani poriadne neviem, ze o co ide. nech to nevzdava a bojuje. drzim(e) jej palce. rozdrbana psychika je na hovno.

slusny_muz

Vzdy som hovoril svoj nazor na vec, neslo o to ci to je mudre alebo nie. A ty nemas ziadne pravo nikoho z nas sudit. Clovek sa aj tak musi sam rozhodnut.

kamoska

ano precitala som si vsetko.ty si mal na vsetko vzdy mudru odpoved. lenze niekdy mile slovo je viac nez ta najmudrejsia odpoved. nehadzem vinu na druhych.vinna som predovsetkym ja,lebo vy ste cudzi ludia ale ja ju mam rada.

slusny_muz

pre kamoska: Pocuvaj tu sa nikdo nesnazil jej nijako uskodit, praveze naopak aspon trochu usmernit a podporit. Nemyslim tym prave mna, lebo ja som bol niekedy tvrdy v nazoroch, ale tak giv, ju vzdy podrzala a citila s nou, takze laskavo nehadz vsetkych do jedneho vreca a nezvaluj vinu na druhych ludi, ktori sa jej aspon slovom snazili pomoct....

kamoska

konkretnejsia nebudem.staci ked napisem ze je to velmi zle a je to tak preto lebo odmieta bojovat.presne ako som si myslela nikoho netrapi co je s nou.
naucila ma jednu vec: zivot je hrozne kratky,nikdy neodid od cloveka ktoreho milujes,lubis,mas rad,od cloveka ktory ti ublizil, ktory ta zradil,ktoreho nenavidis, bez toho aby si sa mu za vsetko podakoval,objal,pobozkal,povedal ako velmi ho mas rad.uz nikdy viac to nemusis stihnut.
majte sa tu pekne,bavte sa tu,davajte mudre rady,len si uvedomte ze mozu niekomu velmi ublizit a znicit zivot.
Dovidenia.

kamoska

mam tu odkaz pre vsetkych co ju poznaju - brunca je na tom velmi zle !!! skoda ze ste sa jej nepokusili pomoct,namiesto vysmechu.zdoverila sa nanestastie len vam.je to anjel,najlepsi clovek akeho poznam.bojovala za mna vzdy a proti vsetkym,kazdeho sa zastala a kazdemu sa snazila pomoct no na nu sa kazdy vybodol.aj ja.
neberte moje slova ako vycitky je to len odkaz pre vas vsetkych.
drzte jej palce.