tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
brunca, ozvi sa, prosiiiim.
brunca,si ok? napis aspon pismenko.
prajem dobru noc!
ideanly muz...(vyhynuty druh?):
# Miluj muze, ktery ti nerika, ze jsi "sexy",ale ze jsi "krasna".
# Toho, ktery ti zavola zpatky, kdyz jsi ty polozila.
# Toho, ktery zustane vzhuru jen proto, aby te videl spat.
# Toho, ktery te chce ukazat celemu svetu, i kdyz nejsi zrovna miss.
# Toho, kteremu je uplne jedno, jestli jsi casem ztloustla nebo zhubla.
# Toho, ktery rika: "Co si das, broucku? Ja varim."
# Toho, ktery te pred svymi prateli vezme za ruku.
# Cekej na toho, ktery ti neustale bude rikat, co pro nej znamenas a ze je dite stesteny, kdyz ma zrovna tebe.
# A ktery te predstavi svym pratelum se slovy: "Tak to je ona."
# Miluj ho, protoze on miluje tebe a bude te zrejme milovat navzdy.
bruninka,tak robkaj,co potrebujes,ale zapis si moje slova nad postel aj na skrinu,ze vobec nie si na nic! ako moze byt taka zlata babenka na nic? nikto nie je na nic,iba taki magori,co zanechavaju za sebou spust v citoch! ty si sikovna a bystra a to vsetci ti,co sa tak vyfarbili neboli dobri pre teba!! takych ti ani neprajem. moja,neboj,ja ti dam vediet,ako to dopadne s mojim blavakom,a uvidis,ze nie je vsetko take beznadejne,ako sa zda! (kto vie,co v skutocnosti uvidime) ale ja verim,ze si uz konecne najdem niekoho normalneho...lebo dlhsie tu samotu nezvladnem,tak sa to jednoducho musi stat. a ty budes mat dôkaz,ze to ide!a slusni, zodpovedni a verni muzi existuju!!!!!!!
kvoli tebe sa budem snazit,moja.
A preco seba obvinujes z toho ze ten uchylak soplavy Ta takto podviedol....??? stane sa aj inym...bud rada ze si na to dosla este pomerne skoro...nestoji za trapenie
Brunca to ako ze co ides robit....???
nie giv,teraz ma prosim nechaj tak. ja viem co musim spravit aby mi bolo lepsie.
ale si dobra ze si si vsimla tu drobnu poznamocku.
vzdy dojde giv na jednu jedinu pravdu-nie som na nic dobra-fakt len ako stetka do postele,nic viac.
kasli na mna giv lebo to ublizi aj tebe.
pa
bruninka, si tu? pre takeho paka si neublizuj nijakym sposobom. ani jeden nestoji za to!! ublizia nam oni,a este aby sme si k tomu pridali mi??
tak to teda nie sme take chuderky!!
:-@ to je smajlik,ktory hlasno krici,aby si tu prisla,lebo ja som tvoja starsia sestra a musis ma aspon raz posluchnut! :)))
ale sama si pisala, ze sa musis z toho smiat...preto moj prispevok..
si dobra dievka,ked si mu to nedala!v tomto som najopatrnejsi clovek na svete!