tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
lebo si neverim v nicom
Preco nieco nerobis preto aby si sama nebola, nemyslim tym hladat chlapa, ale mozno zmenit male mestecko a niekam vypadnut do sveta. Ved pracu nemas, a doma len depkujes...
paneboze kde janosik? ukaz...
brunca, jasne ze existuje laska, na svete je jej plno.
giv ja sa v beznadeji topim cely zivot preto radsej vtipkujem preto som si zakazala milovat a cosi citit-city ti len ublizuju giv nielen inych ale hlavne tie tvoje. snazim sa na svoj zivot nemysliet nemysliet na to co bude-pretoze nic nebude-nic tam nevidim.
som presne tam kde som bola ked ma podviedol ten chalan-ublizujem si tymi najhorsimi sposobmi,hovorim si ked nikomu na mne nezalezi preco by malo mne? giv bud ma niekto zachrani alebo sa znicim, je mi to uz jedno
slusny muz,ze ziaden zmysel moj zivot nemal a ani nebude mat.ze ostanem sama,opustena ako som teraz,nezaujimava a navyse...ako som teraz.
ze si mozno este stale nieco namyslam,a nakoniec po par dalsich rokoch zistim,aka som bola kedysi naivna,ze som niecomu chcela verit,lebo sa nezmeni nic.tak,ako som bola naivna pred 5-timi,10-timi rokmi.ze to tak ostane navzdy :(((
viete co je problem? Boh nam dal zivot a povedal: Chodte a zite! ale nepovedal ako!!!
aky je zmysel zivota ved to paneboze nevie nikto! pre niekoho je to laska- a nakoniec zisti ze ziadna laska na svete neexistuje len pokrytectvo.
tebe sa to, brunca, nestalo? si celkom Ok, a zrazu ta prepadne nieco take ako pp. panika,ze vsetko je marnost a zbytocnost...teda aspon v mojom zivote.nijaka minulost ale ani budúcnost!zdá sa mi,ze ma tie pocity uplne omotaju a uskrtia.ze prestanem dychat od hrôzy a beznadeje.
no zvrhlo sa to tu. dakujeme vsetkym ktorym vadil nas dnesny humor dakujeme ze ste nas vratili spat do temy a do depky!
co slusny muz: brunca???
Tiez mam niekedy taky pocit ze neviem ci to co robim je v poriadku a ze co je vlastne zmyslom zivota....