tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
giv co si dala tomu postarovi? :-)
uz dosiel giv- no poviem ti nieje to bohvieco-to tam nemate dakych krajsich???:-)
giv- viem meno cele-vsetko viem- hej *** mal v comsi aj pravdu. viac som zatial nestihla precitat.
ja nudny, smutny, bolavy!
to preto giv lebo toho postarika treba dako motivovat :-) cosi mu slub-pekne sa s nim rozpravaj....
karco na to kasli to nepochopis- to je sukromna vec-ale nie je to co si myslis - urcite- prosim ta a s kym??? :-)))
brunca,vies vysvetlit tie 2 mesiace???
:))))
karco,ja ani toho taktika neviem.
prosim ta karco na co ty myslis- ty betar jeden! :-))) ved ja som slusne dievca- co sa smejete?:-)
hej da sa to karco v pohode ja mam kvalitne baterky- som pisala tie blbe preklady po anglicky- a dnes akosi tiez som nestihla supnut sa do postielky-alebo sa mi nechcelo samej???
giv nie ze sa nastves!aky ste mali dnes den? ja fajny-vesely zaujimavy- a vy???
bruni,spehuj toho postara raz za cas.asi som mu nedala doping :DD
karco,ako to,ze tvoje maily idu z centra prednostne? a moje protekcne slimacim krokom????
brunca: comu su dva mesiace? nie som isty ci som tomu spravne pochopil.
no vidis giv uz v druhom mesiaci :-) boze mne sibe:-)
vidis to ako ta mam rada,ako sa koli tebe obetujem- tak sa obetuj teraz ty a bud tu - jasnacka? lebo ti predvediem ten moj box :-)
no raz darmo zlatko moj postar je lepsi
brunca: jak ze si nespala 37 hodin. to sa aj da? co si robila v noci? snad nie .... :)) no ja ti odpisem teraz lebo chcem dostat odpoved este dnes. teda ak sa ti bude chciet.
giv: akoze taktik? nerozumiem.
karco,ja ti zhrniem seba: NIC!!
vazne,som tu len tak na zaver a len o mailoch pisem.toť vsetko co zo mna dnes vyslo :))