NAJ depresivne kocky!!!

giv

mail ti pride, ale znovu asi dost neskoro.mam nejakeho pomaleho postara :)))
straasne ma bolia oci.dnes asi koncim.mrzíííí ma to. nechapem karca,preco dnes nie je? asi opatruje babku. mily chlapec.ale nas ani nepozdravil. co robis?

brunca

boze zachrana uz som si myslela ze umriem od nudy!!!!
inak niekde je tu aj karco len asi nechce medzi nas!
giv nic som nedostala a ty si teraz dostala odo mna??? blbe maily takto nam komplikovat uz aj tak komplikovany zivot!!!

brunca

:-) nie giv nemam tam nic. sa nam dari !!!
inak giv pozerala si reflex? ze klub odvrhnutych zien :-) giv vsak to je pre nas!!! som sa na tom teda dobre pobavila- najma na hlaske tej pani-ze muzi nechcu sebavedome zeny-ale ked si pekna blondinka mas sa tak zacat spravat !!! zeby som to vyskusala?
ale v poslednej dobe si tu pripadam ako keby som sa rozpravala- pisala sama so sebou- zeby nejaka dalsia psych.porucha??? :-)
giv pod na pokec lebo zblbnem! kazdy presiel na maily a uz tu nik nebyva-karco zduchol a to mal prebrat po slusnom muzovy zezlo a kasle na nas!

giv

brunca, trochu nesustredena, ale podarilo sa napisat.bola som dlho s mojou ppp. len teraz ci sa podari dostat sa mailu k tebe :))))
daj mi vediet.
papapa

giv

brunca :))
uz sa idem chytit klavesnice.lebo tu pisem,a tvoj mail si nechavam na viac casu,lebo ten vyzaduje viac!!
:)

brunca

giv :-))) tak si tu budeme dakovat navzajom donekonecna. my sa z giv mame velmi radi- ved sme sestry :-)

ostatny ziju??? asd,steffi,karco???

giv

janosik :)))
to sme my zeny! vam sa zda, ze si nerozumieme, ale pravda je opacna!zeny su jednoducho preto tak krasne,lebo su komplikovane!