tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
giv a preco sa hnevas na seba? :-)))vsak ked si docitas mail budes sa hnevat na mna!:-)))
uvidis! ale sa vrat giv ok?
brunca: pockaj idem ti napisat mail a hned ti to bude jasne. tak tu chvilu nebudem. to len aby ste si nemysleli, ze som sa na vas vykaslal.
:-) aha tak to bude tym- jaj no blondinka sa nezaprie to je fakt :-) tak kecajte o niecom.
nie,hnevam sa na seba.
nevsimaj si to.idem na ten mail,brunca.zatial sa majte :)
brunca: este som ani nic neposielal. myslim, ze to bude tym.:)) ale ked to poslem tak to napisem sem aby si vedela, OK?
karco a co studujes? tak doma sa vdelavas ako mi s giv? psychologia, matika? a co este? co ta bavi?
giv: to ze sem nenapisem, ze kolko mam, tak to neznamena, ze to je kvoli tebe alebo co, ze ti ho nechcem povedat. mam na to uplne iny dovod. napisem to aj brunce/i do mailu.
hej mame dobru naladu a nikto sa tu nebude na nikoho hnevat jasne!!! karco od teba mi nedoslo nic.
brunca,idem si precitat. to som sa len zmylila a nestihla som tu otazku anulovat. skoda my :((
giv: za co dakujes? za to, ze ta motivujem?