tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
bruni,dosiel aj mne.ja DAKUJEM! precitala som si,velmi dakujem za vsetko,co v nom bolo!a odpisem ti.len musim surne prec.tak potom:)
zatial pa!
giv doslo mi to aj som ti odpovedala v slzach- DAKUJEM giv za tvoje slova aj za to ze ma konecne niekto pochopil!!! DAKUJEM........................
bruni,nič?
giv to je neuveritelne!!! ja si vazne nerobim srandu- nic od teba mi neprislo-dala si dobre mail? tak ta velmi prosim posli mi to na ten prvy mail brunc..... dakujem!
asi niekto tam hore nechce aby som si to precitala :-)
to nie je mozne. Brunca,preposlala som ti to este raz.je to taky strucny mailik, popiseme viac. len som zvedava,ci ti pride. ak ho budes mat,tak mi tu napis,aby som bola spokojna, a ked mi posles tvoj,tak tu napis tiez,pojdem pozriet.
inak,nie je dobre pocasie....pre mna rizikovy stupen c.80!!!
ahooj giv stale nic- neustale tam kukam a nic od teba- sakra kde to viazne??? posli este raz :-)
brunca,stale nic?
karco tu nie je?
robim. stary si vybehol na chvilku. obed ziadny a tym padom nemozem povedat, aky bol :))) tak sa trap s tou nemcinou, starká.
co sa cudujes mala? ja som proste dobra a vsestranna:-))) uz mam asi polku- a este aj sikovna- ale sestra ma zotrela vraj to vobec nedava zmysel :-))) tak bude sranda. podpisem sa sefovim menom- nech je on za blbecka:-))) dala som si trosku pauzu.
co robis mala? a co stary? bola si na obede? aky bol?:-)))
tak este aj nemcina??? :-o - akoze udiveny vyraz