NAJ depresivne kocky!!!

giv

bruni,dosiel aj mne.ja DAKUJEM! precitala som si,velmi dakujem za vsetko,co v nom bolo!a odpisem ti.len musim surne prec.tak potom:)
zatial pa!

brunca

giv doslo mi to aj som ti odpovedala v slzach- DAKUJEM giv za tvoje slova aj za to ze ma konecne niekto pochopil!!! DAKUJEM........................

brunca

giv to je neuveritelne!!! ja si vazne nerobim srandu- nic od teba mi neprislo-dala si dobre mail? tak ta velmi prosim posli mi to na ten prvy mail brunc..... dakujem!
asi niekto tam hore nechce aby som si to precitala :-)

giv

to nie je mozne. Brunca,preposlala som ti to este raz.je to taky strucny mailik, popiseme viac. len som zvedava,ci ti pride. ak ho budes mat,tak mi tu napis,aby som bola spokojna, a ked mi posles tvoj,tak tu napis tiez,pojdem pozriet.
inak,nie je dobre pocasie....pre mna rizikovy stupen c.80!!!

asd

robim. stary si vybehol na chvilku. obed ziadny a tym padom nemozem povedat, aky bol :))) tak sa trap s tou nemcinou, starká.

brunca

co sa cudujes mala? ja som proste dobra a vsestranna:-))) uz mam asi polku- a este aj sikovna- ale sestra ma zotrela vraj to vobec nedava zmysel :-))) tak bude sranda. podpisem sa sefovim menom- nech je on za blbecka:-))) dala som si trosku pauzu.
co robis mala? a co stary? bola si na obede? aky bol?:-)))