tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
karco,nevadi,uz ma nezaujima.
hej giv a to odkial vies ze ma 24? nejaky mlady nie??? :-) ale ved mi sme uz stare paky tak si musime najst mladsich :-)
giv: preco si myslis, ze mam 24? svoj vek sem pisat nebudem, sorry.
pocuvajte vy dvaja ma tu neohovarajte ked tu nie som. giv tebe som poslala mas tam aj odpoved na svoju otazku. no ja nie som nezamestnana ale dostanem to ako darcek k vianociam od sefika. to je co? tak sa k vam pridam- ale to zcvoknem bez prace ja taka hyperaktivna mys-alebo si najdem chlapa:-)))
ale konecne sa najem, vyspim, precitam vsetky knihy,pozriem vsetky DVD...joj to bude zivot.
dakujem
nepracujem lebo studujem. preto ta motivujem aby si pracovala.
nepodarilo sa ti nieco dôlezite??
je to tak zle? zajtra to urcite napravis. aj ja mam co napravovat...a dobiehat. si predstav,ze sa mi nepodarilo spojit s nikym z tej firmy,co som sa chcel informovat o pracu :((
karco,ty mas 24?
nepracujes????????
a hladas si pracu? mna tu tak pekne motivujete,a nakoniec zistim,ze su vsetci nezamestnani!
giv: a neviem ci to bolo tym pocasim. skor tym, ze som sa mohol trochu viac snazit. ale zajtra to napravim.
nie nepracujem. dufam, ze ten mail nebude narocny aby som ho zvladol spracovat.