tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
jaj karco serus a ja som sa uz chcela rozlucit pekne po taliansky aby tomu nik nerozumel.
pacil sa ti moj vtip? mail?
este som tu. mozno to skusit do tej pol noci. alebo aj dlhsie aby si trhla ten rekord. :)) Tak to mas moj obdiv 49 hod.
tak uz ste vsetci zduchli a ja ze potiahne do pol noci a vydrzim celych 40 hodin bez spanku aj ked moj osobny rekord je 49 hod.
karco ja som este tu dakujem za krasny mail uz som ti poslala odpoved dufam rovnako krasnu:-) giv je zas kde- maska jedna uz zdrhla a neprecitala si ani tu krasnu vec o22:54 moj prispevok
vie giv koho mi pripomenul? chapes nie?
inak baby to je fakt uzasne, ked mate depky a este z nich stihate tahat druhych. klobuk dole.
giv: mladas? to je kolko rokov?
dufam, ze ste este tu baby.
brunca dufam, ze si nezaspala? ale ani by som sa necudoval po tych 37 hodinach.
halo?
no,uz tu asi nikto nie je. tak teda bru noc a zajtra bry den.
brunca,uz som ti poslala, ale jeho cas jeho prichodu je vo hviezdach!!!
aj mne niekoho pripomenul!!!!!ten D,co si reagovala. inak,poznam ho uz davno.raz som s nim mala nedorozumenie.
bruni,napisalal som ti tam aj moj pohlad,tak ho ber s rezervou, ako kamaratsky nazor.lebo je iny ako tvoj.
uz som to dopisal. idem to poslat. wait a moment, please.
karco co zaspal nad tym mailom??? :-)
prave mi jedna velmi mudra zena napisala toto o mne - a o mojej momentalnej situacii-giv vsak vies to z coho si smutna tak citajte a premyslajte- a pochopte ja som pochopila a velmi dobre:
" DOBRY HALIER JE LEPSI AKO FALOSNA KORUNA.OD OSUDU DOSTAVAME NIELEN TO CO CHCEME MY,ALE AJ TO,CO DOSTAT Z AKYCHKOLVEK PRICIN, DOSTAT MUSIME. DOKONALOST DOSAHUJEME MALICKOSTAMI,ALE DOKONALOST SAMA JE MALICKOST.KTO ESTE NEBOL PODVEDENY,NEVYZNA SA ESTE V OBCHODOVANI !!!"
Takze ja som vynikajuci obchodnik.