tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
ja tu uz nie som.ani caj nevarim.uz spim,dobru nocku obidvom.
karco prosim ta posli mi to!!! aj na ten prvy teda ten co mas,dobre? vsak ja si to tam najdem,len to posli.dakujem.nech je tam cokolvek.
teda ak ti bude uz ten mail fungovat.
neprislo mi nic giv a dnes sa uz asi nedockam ani od teba ani od karca a je to tu nejake divne - smutne.idem uz spat a snivat nejake pekne sny- ale ako vies giv zas to budu len desive mory,takze o 5 budem zas tu.sama ako prst :-) ale pokecajte aj bezo mna.giv ty pijes takto neskoro caj?to mozes spat?
stale mi nic neprislo. dnes to uz necham tak a poslem to zajtra.
karco,brunca,tak uz na to zabudnite,lebo ja som mimo. uz sme poriadne unaveni. idem este varit caj.
chcete hodit dajaku temu,alebo uz nic nezvladneme?
to bude tym centrom...obaja tam mame schranky. dnes to blokujem asi ja. brunca a moja mini ti uz prisla?
no ja neviem co mam na to napisat. ved uz som napisal co som k tomu chcel. neviem o com bola rec, ale ked mi to brunca nechce povedat, tak nemusi. a nenahneval som sa.
karco neni mozne uz som ti to poslala trikrat!!!ako fanaticka :-) co to mate vy dvaja za mail? hroza.
aj mne pripadas karco nejaky smutny hod depku,ved nemusime vzdy len my s giv.
mali sme tu polemiku,na ktoru si sa nahneval :)))
uved to na spravnu mieru,lebo sa znovu pobijeme.