NAJ depresivne kocky!!!

giv

brunca,tak tu je moj dnesny pozdrav:
ahooojte! :)))
dakujem za mail,odpisem,ale ako vidim,znovu bude problem dopravit mail k tebe!
vy ste taky hokejovi? tak vitajte v klube!

karco

akoze co to malo znamenat? nech si nemysli, ze dojde a moze hned cislo pytat. nech najprv dokaze, ze si to cislo zasluzi. :))no tak, ked uz idem na hokej tak sa chcem pozerat na hokej. no dobre, ze si to ty, tak obcas hodim pohlad aj na teba.

brunca

karco to prosim ta co malo znamenat na tej druhej teme??? ale je to mile:-) len skoda ze si vsetci robite len srandicky a nik to nemysli vazne,ze?!
jasne tak dojdem-no ved ja sa budem pozerat na hokej-chlapcov a ty na mna no nie? !-)

karco

no neviem, ze ci som spokojny s tym, ze to hraju chlapy. ja by som sa radsej na zeny pozeral. no ak chces ist tak mozes. pozyvam ta. a ty potom mozes pozvat mna.

karco

no ten hokej nie je celkom hokej lebo to neni najvyssia sutaz - extraliga, ale len 1. liga. ale niekedy sa na to da pozerat. ja casto nechodim na ten hokej, ale zajtra idem.

brunca

karco ty teraz vstavas??? ja fungujem od 5hod.na baterky:-) vela povinnosti-ale od rana mi dookola reve pesnicka od teba sa cudujem ze mi este nejde na nervy. ale som sama doma tak si mozem aj zaspievat-lebo inak sa to neda pocuvat-ako ked macku privrznes do dveri :-)))

brunca

som si mazala maily od toho paka akosi sa znovu rozpisal je toho dost:-) zaujimave ze vo vsetkych skoro to iste-dobry psychopat radsej to nebudem ani citat.
ale no tak karco kludne sa mozme aj stretnut len by som ta nejak musela napratat do prepchateho diara:-) neviem ako postiham vsetkych priatelov,ktory sa uz pomaly valia zo zahranicia domov- urobime riadnu zurku-brutalnu akciu z ktorej sa zas budem liecit cely rok :-) takze sa cely rok setrim na takuto akciu jaj uz sa tesim.
na hokej karco??? no to by som sla velmi rada s tebou.ja chodim s kamosmi-jedna baba ako kralovna:-)