NAJ depresivne kocky!!!

brunca

no nie nejaka ortodoxna ale maso sa mi hnusi-ved su to zvieratka:-)
no tak to si mi pomohla.aspon moje baby nepriberu cez sviatky:-)
no kamosi sa mi uz zbiehaju, vyvolavaju a planujeme brutal zurku. karco co robi???

giv

bruni,ja medovniky nikdy nepeciem,tak neporadim. som vhodnejsi typ na varenie nie na pecenie :)))
a ty si vegetarianka?

brunca

sakra giv a ja som potrebovala od teba surnu odbornu radu- peciem medovniky-dost neskoro ale ked pracovne povinnosti nepustia- co mam robit aby som si na vianoce na nich zuby nevylamala??? uz som skusila skoro vsetko tak porad. ale aj ty karco ak vies:-)))

brunca

k tej druhej teme-tak tak karco, musi to najprv dokazat-ale ako vidis uz som to tam zaklincovala teda aj ty po mne:-)

brunca

ahoj giv-tak dnesna tema je hokej??? moze byt-co mam za povinnosti-okrem prace musim uz cosi porobit aj doma a varim cinu teda uz je,ale jest to nebudem lebo je tam maso.

giv

ja tiez ranajkujem a popri tom citam maily. a varim! tak dobru chut. pocuj,karco,ty si mal rozcitanu nejaku psychol.knihu.mozno si mi aj pisal nazov..nepripomenies mi ju? neviem,kde to mam hladat.

karco

prave ranajkujem. tak ak sa najde este niekto tak dobru chut. ano, hokej je fajn sport. mne sa paci aj tenis. ale, ze je tenis pekny sport som zistil, az ked zacal brat hravat. uz ho hra aktivne 7 rokov.

giv

môj naj sport,ale nehram, len sa pozeram. A ked su majstrovstva, tak by si to mal u nas vidiet :))) sialene baby,ani ocino nam nestaci :D

karco

giv aj ty mas rada hokej? alebo nehodaj chodis na hokej? ved tam na severe musite byt tak hokejovo naladeni.
brunca: som sa pytal, ze co mas dnes za povinnosti?