NAJ depresivne kocky!!!

karco

no tak, ale ak sa chces stretnut. :)) no zatial nic nerobim. som sa v podstate zobudil. dnes bude nudny den. ale, zajtra pojdem na hokej.

brunca

karco ved to aj je roman zivotopisny- chvilku komedia, chvilkami aj detektivka...:-)
no tak citaj...
co robis v sobotu??? no to bola blba otazka-nie ze sa chcem s tebou stretnut co robis ako ze dnes,aky mas den?

karco

brunca akurati si idem precitat tvoj mail. ty mas asi pocit, ze ked ti ja napisem kratky, tak ty mne musis dlhy, ze? :)

brunca

karco dakujem za piesen uz ju pocuvam asi 30krat.
este som chcela dodat ze vcera bol vyborny reflex-velmi to nepozeram lebo mi to pripada ako prizivovanie sa na smutnych a bolestnych zivotoch inych.tiez sem verejne napisem svoje bolestne spomienky ale takto verejne by som to naozaj nedokazala.ale cloveku sa ulavy ked to dostane zo seba von.to co tam bolo vcera-sila-myslim tie deticky-nase problemy giv su houby proti tomu.clovek si uvedomi kolko toho ma a aky je stastny.pa.

brunca

deti moje -giv a karco mate tam odo mna maily tak sup ho studovat a odpovedat.dnes tu velmi nebudem- povinnosti volaju.tak sa majte a neohovarat kym tu nebudem-jasne!!!

brunca

GOOD NIGHT.BUONA NOTTE a Dobru noc vam vsetkym.dakujem za dnesok- za to ze ste sa ma zastali,za to ze ste dnes so mnou kecali- za to ze ste a za to ze ste aky ste.
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa