tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
musel som odskocit. doma potrebovali moju pomoc.
uz som ho poslala,tak si vsimni prichod.
pa
tak sa maj pekne,ja ti idem poslat postara,tak ho vecer alebo o polnoci riadne zjazdi,kde tak dlho trcal :)))
karco,ahoj aj ty,ked si nam tak dal kosom!
idem aj ja na par hodin off pa deti moje :-) vecer kuknem ci tu nik nie je a ci ma velmi neohovarate.paaaaaaaaaaaaa
to som mala na mysli nasu zivotnu filozofiu :)
nezabije,vsak mate spolocny humor,takze neboj! v tom jedinom sme odlisne,a mozno ani nie...mozno je to vekom :)
takze pekne pec,ja si objednavam kremes,ak by sa dalo, alebo listkove trubicky-mňam!
odbieham na vsetky strany,aj do obchodu mam namierene,ale co si s tebou pisem,tak som zabudla na co som tam chcela :))
alebo tiez pecie medovniky :-)))
za toto ma zabije:-)
giv to uz fakt neni mozne ty si moj klon!!! len keby si este prijala moju novu free zivotnu filozofiu-bolo by fajn a zivot by si mala hned krajsi a lahsi.
karco ranajkuje! asi to spojil s obedom :))
bruni,tak v tom sa tiez podobame.ja som bola original vegetarian a to dlhe roky.tiez neznasam zabijat zvieratka!! aj som si kvoli nim,chudatam, narobila problemov v zivote! kvôli zabke ma skoro zrazilo auto :))) ale zachranila som jej zivot,malej samovrahyni :D
tak potom vela bezpecnych zazitkov :))