tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
dobre rano vsetkym :))
giv a ziadna abstinencia. budes tu chybat.
no tak ja som tam bol. len ty si si ma nevsimla. :))
giv prisiel mi na ten prvy ten verejny- asi sa ty dvaja neznasaju- muz a zena-nase maily :-)odpisem len co sa bude dat- zas mam priserne rozlietany den o spanku a jedle mozem zas dnes len snivat. karco ty fakt ako keby si bol na tej mojej party si budu mysliet vsetci ze si ozaj bol u mna :-)))
akoze som sa zlepsila? ja som bola vzdy dobra-najlepsia!!! jasne? :-)
dnes je tu mrtvo este ze tak aspon mi nic neujde.
ahojte vsetci!
karco,dakujem za tvoje pismenka. snazim si ich vziat k srdcu,ale ide to tazko,lebo ja sa tazko odosobnujem.ked vidim,ze sa niekto trapi,tak neviem zatvorit oci ci srdce a druha vec,aspon zabudnem na svoje trapenie. je to so mnou zle,viem :)))
brunca,prave som ti preposlala ten vcerajsi na dve tvoje adresy.tak tam kukni ked sa zobudis. dobru nocku :)))
ja idem piect rebierko - mnam! trosku neskoro...ale o to bude lenpie chutit.
paaaa
no ved som ho tak zbezne pozrel a musim uznat, ze si sa poriadne zlepsila. dokonca si hadam aj lepsia ako ja. trochu sa musim prebrat lebo som siel spat o pol stvrtej alebo piatej. uz ani neviem. takze potom si to precitam a poslem zas nieco.
brunca ano ale uz to ubehlo v pohode tak uz len nech je 12:00,
a ty co nespinkas?
karco moj zlaty ako ti to uz mam povedat???? ja sa neviem hnevat a uz vobec nie na svojich priatelov- takze v pohode-jasnacka??? no spanok bol asi tak dve hodky- musi stacit-musim fungovat!
karco mas tam odo mna poriadne dlhy mail tak sa nevylakaj!
steffi ty dnes v praci??? chuda, tak dufam ze ti to rychlo ubehne a snad ti to niekto sprijemni.
brunca dufam, ze ta moc nenastval ten moj mail. Teda ta jedna cast? :( To som myslel na srandu, takze ak sa mi to podarilo, tak sorry.
janosik ahoj ak by si nahodou tu zakukol do 12:00 tak ked sa ti bude chciet a budes moct napis emailik som v praci aspon mi ubehne rychlejsie cas:)))