NAJ depresivne kocky!!!

brunca

giv neverim to je pravda!!! ale nezlaznim sa koli tomu ak tu nejaka pre mna existuje raz pride- len dufam ze uz nebudem mat 60 :-)
ale zivot nie je len o laske- laska giv ma strasne vela podob- treba ju prijimat v roznych podobach nie len v takej ako chceme. laska sa neda znasilnit pride ked to bude sama chciet a vtedy ked budes na nu najmenej pripravena-to je fakt-zakon zivota. ja by som ti taku najradsej nasla a bola by som stastna len z toho ze si stastna ty- giv mam ta vazne rada a prajem ti to viac nez sebe.

giv

bruni,ved ty si na tom skoro tak isto,ako ja. kto tu pisal,ze na taku lasku uz neveri? a teraz je vnutri sama? ja tam mam malu zakriknutu tuzbu ci nadej,ale nechcem,aby moc vystrkovala rozky,lebo by po nich mohla dostat...a zatvorene je,ale nie zamknute :)))
neboj,nie si sama. zachvilu dorazi moj postar,tak si ho vypocuj a trochu polemizujte.
:))

giv

janosik, prepáááááááááác! dufam,ze som ti vela neublizila :))) a karcovi tiez.
myslela som, samozrejme teba. ale neexistoval,a to je realita. ale budem si ho predstavovat v obrazoch, snad sa objavi,ked tomu este stale niekde v kutiku srdca verim...ale len tak potichu,aby som to nezakrikla :)

brunca

este som tu- givus ja viem ako to myslis kazda zena tuzi po tom istom ale ako som ti pisala v maily nesmies to prilis chciet ked to budes najmenej cakat vtedy ta to zasiahne celou silou-prepac ale tvoj problem je v tom ze hoci to velmi chces,vies presne co chces, stale o tom hovoris-sama sa pred tym uzatvaras-tam kde je zamknute sa nik nedostane-skusi klucku a ked vie ze je zamknute ide prec niekam inam kde su dvere dokoran. ja viem ze sa uzatvaras lebo nechces trpiet,ale trpis tak ci tak- sama alebo s nim.mas na vyber. vzdy mas na vyber. ja viem povies si krasne slova ale skus nad nimi aspon pouvazovat-co ma prist to raz urcite pride-ty to neovplyvnis tym ze budes nariekat a trapit sa!!!!
no neviem kde dnes budem spat:-) nejak sa to tu zvrhlo.tak vidis giv aj ked mam moznost som sama, aj ked je okolo mna kopec ludi predsa tam vnutri som sama. ale nevadi mi to.uz nie tak ako pred tym.

giv

karco,kedysi som si verila a neexistoval!
bruni,ale ja uz takeho navzdy a celeho s celou jeho laskou,nie len kusok,ktory rychlo pominie a budem :((