tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
ano viem ako sa tomu hovori este inak. ja sa len chcem uistit. giv a ty koncis s pisanim ci ako?
...alebo bipolárna porucha.
seera: ten tvoj stav je nieco ako manio-depresia?
brunca,ja to tiez rada robievam-prestavba nabytku,izby....ale dnes som vnutorne napadovo prazdna...to pre to pocasko! fakt mi mozog spi!
janosik,tak sa maj,a ked nejdes spat,aspon oddychuj!
brunca,ak budem mat viac casu,tak ti urcite odpisem na ten pred-predchadzajuci mail.
bunca, aj on by bol poriadne soknuty!!ale uz odisli,tak sa tu zotavujem a rozmyslam,ci sa do niecoho pustat :))
papapa
ale moja ved ja to viem ze som zlata baba :-)
no ja by som teda tej jeho mamicke urobila riadne soky aby bola sranda :-)))
no s tym nabytkom by som ti ja zas vedela pomoct-to mam rada. u mna to stale vyzera inak:-) ked dojdu baby domov tak si niekedy myslia ze su v zlom dome :-)
tak si pospi aj za mna- ja som na baterky:-)
jasne, giv, kasli na upratovanie, treba spat. ja tiz uz idem, aj ked bohuzial nie spat. caute
ty si veru zlata baba :))
ale mne sa nepaci,len ako kamos.a ja jemu tiez! keby som na neho aj napriek tomu urobila hup! tak si viem predstavit,ako by jeho mamu vyhodilo zo stolicky :DD ta si synka strazi ako oko v hlave!
chlapci sa zdekovali? aj ja sa idem...mam dost roboty,prestavujem potroche izbu pre moje kocky a akosi nemam zmysel normalne (pekne a prakticky) usporiadat nabytok. tak sa trapim...no najradsej by som dnes spala!asi sa mi chce aj za teba,brunca :)))
ved ja si ta vazim!!!
no a co ked je mlady- boze to je taky problem- ked si dvaja ludia rozumeju na nicom inom nezalezi!!! tak hup na neho giv:-) pekne ho chyt za ruku a vysvetli mu co a ako :-) ak nie je babobka tak pochopi :-)
bruni,je medzi nimi aj taky,ale mlady!! rokmi, avsak vyspely,ze by som mu tipla viac. nic pre mna-jedine tak dobre pokecat a nasmiat sa.
ty si pre mna vzduch,mas pravdu,vzduch najcennesi a najdôlezitejsi pre zivot!bez teba by som uz nebola,tak si vaz,ako velmi ta potrebujem :))
giv ma stves! a my ostatny sme pre teba vzduch??? ja tvoja najzlatsia sestra???:-)))
no giv asi si budes musiet pockat az do vecera-tak sorry ale urcite napisem.dosli mi obydva-tak vidis ked ten tvoj postar chce tak dorazi ako sa patri.
aku navstevu giv- nejaky chutny chlap? :-)