NAJ depresivne kocky!!!

giv

yes,brunca.tak napis,ako ide zurka. preco si ich nechala bez teba??? uz sme tu ostali same,aj muzi nas opustili.tak vidis,nakoniec sa kazdy vrati k svojim,a my ostaneme same.
dnes som sa prekonala,ale v maily najdes co som chcela.zajtra zacina moja abstinencia.ale pismenko hodim - tebe vzdy!!!!! ako budem bez teba?uz mam jednu sestru fuc,a teraz sa vzdialim aj od druhej :(
ale situacia doma to vyzaduje...mam nakopene az nad hlavu!

brunca

giv prosim opatrne to co bolo v maily ostane v maily!!!ok?
neda sa giv - nie od inych!!! je to tazke ale musi v sebe sama najst silu len sama si moze pomoct, nik iny jej nepomoze!!! a ty uz vobec nie,nikto.su to len prazdne slova giv ktore pustaju jednym uchom dnu druhym von a sposobuju este vacsie zlo a nenavist.prosim ta o to giv!!!

giv

bruni,chapem...ale co mam urobit. chcem nieco urobit! nereaguj,uz si mi napisala,viem. napis mi v maili aspon,ci sa vobec da nejako motivovat. musi sa dat.aj teba-bolo-nemozem sa pozerat na tu beznadej.

brunca

betka kazde trapenie sa da premenit na stastie- mas to vo vlastnych rukach !!!!
giv nie!!!!dufam ze pochopis giv:-(

brunca

aby nam ukazali ze zivot je kratky na to aby sme sa len trapili. zivot je dar betka20 aj ked to tak niekedy nevypada !!!!

giv

betinka,lebo ti nestastni mozu byt stastni,ak sa pousiluju.vidis,ako ja. som v istom zmysle nestastna,ale mozem byt stastna,ked pre to nieco urobim. aj ty mozes,ale snaha musi byt. niekedy treba na to vela sil,ale vysledok sa dostavi. viem,ze mas problem s ppp. vies s tym nieco urobit?

giv

no,bruni,ja viem,mala by som mat prednost :)))))
ale dakujem za zelanie. ja to prajem tebe,lebo viem,ze lasku potrebujes tak velmi,ako ja,hoci to nahlas nepriznas.ale ked mame depky,alebo sme stastne,tak tie nase tuzby napiseme,aby sme to dali zo seba von. nebojkaj o mna,ja verim,ze to pride a moj blavak sa trosku spamata,ze som pre neho stvorena :))) ak nie,tak ho zbijem a mozno sa umudri :)))) alebo s nim prehovoris ty, brunca...nie ze sa o neho pobijeme,ako sa zvykneme :D
srandicky,tak si uzime. ty na party a ja pri knihach.aj tu anglinu musim chytit do ruky.
pozri na ten moj mailik ak stihas.