NAJ depresivne kocky!!!

seera

Samozrejme, ze mam vela priatelov. Nechcem ich s tym ale stale otravovat. Hladam si aj ine formy rozhovoru. Ja to zvladnem. Uz terz mi je lepsie. Ako som spominala, mne moja nalada kolise. A zda sa mi, ze uz je to lepsie. Verte mi! Kazdopadne, zapracoval vas zaujem. Dakujem. Brunca, tebe sa este ozvem. Zatial sa majte!

brunca

prepac seera ale dnes mi to asi pomalsie dochadza a nemysli- co presne by si od nas potrebovala??? skusime ti pomoct-urcite viacery len musis byt prosim konkretnejsia

seera

BAF su stavy ludskej mysle, ked dochadza k rychlejsiemu a v podstate neadekvatnemu reagovaniu na okolnosti. Vyskytuju sa v mojich prejavoch velmi vzrusive momentky, naplnene abnormalnou energiou, kedy necitim ziadny strach, ako aj stavy depresie, sklucenosti a smutku. Viem, ako s touto poruchou pracovat. Potrebovala som len kontakt s niekym nezainteresovanym.

giv

ja som to vydrzala,to len kvoli seere som tu tukla.na uzkosti tocia o pp a podobnych problemoch,tak som ju chcela trochu nasmerovat.
tak papa
(este som nejedla :((ale mam navstevu :))tak sa venujem.bruni,pockam si na mail.zotavuj)