tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
ano mozme sa tu vsetci traja poriadne vystiskat a hned nam bude lepsie.
giv: no hlavu si treba vyvetrat a tury po horach nie su zly napad. ty si zo severu, vsak? to ako myslim, ze uplne na severe pri tatrach?
brunca: tak pis nieco. ale ked nechces sem nic napisat, tak to sa ti tazko bude dat nieco poradit.
brunca,nie, nie, nie!!!ver mojmu instinktu. ja som sa nikdy nemylila...vsetko mi vychadza,tak sa so mnou nehadaj,prosiiim.
a uz nie o nasich mailovych recickach,aby sa karco mohol pripojit.
dakujem za objatie...mna vlastne v zivote nikto neobjal...okrem par kamaratok.dobre,nie!? :(((
no akosi to nepomaha caute idem sa vyplakat do vankusa.
karco,dufam cely cas z domu. s kamoskami.urobime si fajn tury po horach,mozno pojdem pozriet toho mojho blavackeho ignoranta :)) a tak. zabudnem na realitu a na to sa prevelmi tesim!
brunca,aj ja ti posielam obrovske teple objatie :))
givus neplac lebo budem aj ja- to asi vazne ide vzduchom cico:-)
pod k nam giv-potrebujem sa s vami vykecat.prosimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nekasli na nas!!! pozri karco nas vystiska :-)
jasne, vystiskam obidve ak bude treba. giv a ty si uz odisla?
giv aj ked mi je nanic pri tomto sifrovanom odkaze sa musim skerit- NEMALA SI PRAVDU!!!! haha mala som ju ja - tak ma na buduce laskavo pocuvaj a hlavne mi ver.
ved to karco ze teraz by som potrebovala take riadne silne muzske objatie!!! ale dik aj za to virtualne vystiskanie :-) aj giv vystiskaj!!! zvladnes obydve uplakane baby??? akosi si tu ostal karco sam chlap na tomto fore tak sa o nas pekne staraj jasnacka!!!
nechcem a ani nebudem to sem pisat preco mi je blbo-ale dnes su na mna akosi skoro vsetci ludia hnusny a zly.asi tak.fuu davno nebola brunuska depka!!!
baby co robite zase. sadnem do auta a pojdem za vami. brunca ja ta vystiskam ak chces, ale len tak virtualne. :)) inak to nejde.
giv: a kde budes?