tato tema je ak dovolite zalozena pre vsetky deprsivne kocky,sklamane muzmi a laskou, zdeptane zivotom a sebou samou.
NAJ depresivne kocky!!!
Máš pravdu, ja len sa snažím s Tým vysporiadať, lebo sa mi to stalo v najnevhodnejšiu dobu,ale asi to tak malo byť a je To aj výhoda na jednej stoličke sedím a na druhej mám vyloženú nohu, len tie kolieska mi vadia nemôžem sa hýbať lebo hned sa vozím :o)
kikina,ja to beriem ako smutnu realitu,co sa ti stala,nie ako znamenie...mozno si z toho zober jedno ponaucenie: ponahlaj sa pomaly :)))
teraz budes domka a castejsie s nami :))
Čaute, aj ja mám dnes zlé znamenie ráno som sa ponáhľala na autobus a zemská príťažlivosť urobila svoje a výsledok jedno koleno rozbité a narazený a vyvrtnutý kotník diagnoza od chirurga aspoň týždeň kľudový režim a noha hore vyložená ale beriem si z toho,že som mala veľké štastie čižmy ma zachránili pred zlomeninou hold znamenie asi som dostala výstrahu,,,,,
bruni,prislo aj odislo, ale nevedno,ci uz postar k tebe dorazil.
ale beriem ako "znamenia" ak to tak chce niekto nazvat, naznaky,ktore mozes brat do uvahy,napr. ak o niekom uvazujes.Pr.ak o niekom uvazujes ako o moznom partnerovi,tak ti ako znamenie moze sluzit jeho nejaka reakcia v dôlezitom probleme, ktora ti odhali nejaku jej podstatnu a vaznu vlastnost, nedostatok, ktoru by si nedokazal tolerovat. potom to mozes stopnut z kratsej cesty,ak takto odhalis nejaky vazny nedostatok, ktory dokonca nebude chciet riesit.
tak nejak si filozofujem o moznosti existencie nejakeho druhu znameni.
:)))
brunca, ahoj!! ja som tu tiez dlho nebola.aj mi odpises?
janosik tieto temy tu uz bezia strasne davno- to nie su ziadne znamenia!!! a uz ma s tym nestvi :-)
presne tak neexistuju- ty si ich len vysvstlujes ako znamenia- hladas dovod- cosi na co by si to mohol zvalit- nejak vysvetlit- najst smer- ale to nie su znamenia.akoby mohli existovat??? ved kazdy clovek by si ich vysvetloval uplne inak- po svojom - to nie su znamenia.
giv prisiel mi uz davno- prepac moja- som mala na navsteve kamosa.sranda:-)
janosik,ked si to myslis...ale pozor,aby si si ich zle nevysvetloval!
;))
existuju, su vsadeeeeeee
1.)ahojte!!!!!
2.)neexistuju!
3.)bruni,uz ti musel prist,nezda sa mi to. nazri tam :)))