NAJ depresivne kocky!!!

kikina

Máš pravdu, ja len sa snažím s Tým vysporiadať, lebo sa mi to stalo v najnevhodnejšiu dobu,ale asi to tak malo byť a je To aj výhoda na jednej stoličke sedím a na druhej mám vyloženú nohu, len tie kolieska mi vadia nemôžem sa hýbať lebo hned sa vozím :o)

giv

kikina,ja to beriem ako smutnu realitu,co sa ti stala,nie ako znamenie...mozno si z toho zober jedno ponaucenie: ponahlaj sa pomaly :)))
teraz budes domka a castejsie s nami :))

kikina

Čaute, aj ja mám dnes zlé znamenie ráno som sa ponáhľala na autobus a zemská príťažlivosť urobila svoje a výsledok jedno koleno rozbité a narazený a vyvrtnutý kotník diagnoza od chirurga aspoň týždeň kľudový režim a noha hore vyložená ale beriem si z toho,že som mala veľké štastie čižmy ma zachránili pred zlomeninou hold znamenie asi som dostala výstrahu,,,,,

giv

ale beriem ako "znamenia" ak to tak chce niekto nazvat, naznaky,ktore mozes brat do uvahy,napr. ak o niekom uvazujes.Pr.ak o niekom uvazujes ako o moznom partnerovi,tak ti ako znamenie moze sluzit jeho nejaka reakcia v dôlezitom probleme, ktora ti odhali nejaku jej podstatnu a vaznu vlastnost, nedostatok, ktoru by si nedokazal tolerovat. potom to mozes stopnut z kratsej cesty,ak takto odhalis nejaky vazny nedostatok, ktory dokonca nebude chciet riesit.
tak nejak si filozofujem o moznosti existencie nejakeho druhu znameni.
:)))
brunca, ahoj!! ja som tu tiez dlho nebola.aj mi odpises?

brunuska

presne tak neexistuju- ty si ich len vysvstlujes ako znamenia- hladas dovod- cosi na co by si to mohol zvalit- nejak vysvetlit- najst smer- ale to nie su znamenia.akoby mohli existovat??? ved kazdy clovek by si ich vysvetloval uplne inak- po svojom - to nie su znamenia.

giv prisiel mi uz davno- prepac moja- som mala na navsteve kamosa.sranda:-)