keď nestačí materské mlieko

Príspevok v téme: keď nestačí materské mlieko
marienka40

Ahojte mamičky, sesternica má malého 6 mesačného chlapčeka, ktorého stále dojčí. Pomaly rozmýšľa nad prikrmovaním, pretože malý si pýta stále viac a viac a jej mlieko mu už nestačí. Nejaká známa jej vravela o umelom mlieku, ktoré má probiotiká a špeciálnym procesom upravené bielkoviny a také zloženie, ktoré kopíruje materské mlieko (je to BEBA). Máte s týmto mliečkom nejaké skúsenosti? Ďakujem :-)

tinka228

gilberto ak si žena tak by ma zaujímalo koľko detí si už odkojila a ak si chlap tak no comment k tvojmu príspevku

gilberto

Ja som rodila pred mesiacom a malickeho som hned na druhy den nakojila. Proste som nepripustala moznost ze by som nemohla kojit... Ale je pravda ze stres ma negativny vplyv a musis to mat tazke ked si na babatko sama.

petri

moj maličky pije tiež mliečko BEBA a docela mu chutí, z Nutrilonu grckal... gilberto maš pravdu o tej psychike a kojení ale skus byt po porode sam s babom a kojit

gilberto

Dojcenie je vecou psychiky. Zena ked je rozhodnuta ze chce dojcit, tak sa jej to podari a ziadne take neexistuje ze mema mlieko alebo ze ma slabe mlieko... Za prvej svatovej vojny, ked mamicky novorodeniatok zahynuli, deticky zacali dojcit zeny- nematky... Uplne vazne, je to podlozeny fakt, ziadny vymysel..

jarula

Na BEBE sú odchovaní všetci moji synovci a netere, švagriná si ju veľmi pochvaľovala - deti nemali nijaké problémy, čo sa týka tráviacich problémov alebo hnačiek.

cecilka11

Samozrejme, že najlepšie je materské mlieko, ale keď ho žena má málo, tak sú tu práve umelé mlieka s podobným zložením ako materské, ktoré ho nahradia. A taká je aj BEBA - kŕmila som ňou svoju dcérku a teraz má už 2 roky a doteraz nebola nijak vážne chorá a rastie ako z vody :-)

tinka228

som rada, že sme si to vysvetlili. určite sa nepasujem za najlepšiu mamu na svete, ale snažím sa veľa čítať a na základe nových poznatkov a vlastného úsudku tak pristupovať k zdraviu nášho drobca.

Ivka 1

Tinka som rada,ze som sa nemylila. Si skutocne starostliva mama, ktora sa snazi dat svojmu dietatku len to najlepsie.