keď nestačí materské mlieko

Príspevok v téme: keď nestačí materské mlieko
marienka40

Ahojte mamičky, sesternica má malého 6 mesačného chlapčeka, ktorého stále dojčí. Pomaly rozmýšľa nad prikrmovaním, pretože malý si pýta stále viac a viac a jej mlieko mu už nestačí. Nejaká známa jej vravela o umelom mlieku, ktoré má probiotiká a špeciálnym procesom upravené bielkoviny a také zloženie, ktoré kopíruje materské mlieko (je to BEBA). Máte s týmto mliečkom nejaké skúsenosti? Ďakujem :-)

enrikap99

Dakujem, na tieto premiove mliecka osm sa pozerala a tak nejak dufam ze aj mojej malej zachuti, nechcela by osm moc experimentovat s vela znackami, skor ist na istotu :)

bianca.pp

Za mňa jedine tieto sunar. sk/dojcenske-mlieka-premium/ iné by som už ani nekupovala. Daju sa kúpiť za výhodnú cenu napr. aj na internete, kde je viac balení za lepšiu cenu. Okrem toho ma vynikajúce zloženie čo sa týka vitamínov, minerálov, mliečneho tuku.

enrikap99

Bohuzial prihodilo sa to aj mne ze mam velmi malo mlieka a idem si sem po radu :/ pridajte prosim svoje aktualne skusenosti s mlieckami, budem rada za akukolvek radu,tip, dakujeeeeem

gastanko2016

ja malému dávam mliečko amilk bifido. Dobre ho toleruje a upravila sa mu po ňom stolica. Ostatné mliečka ho zapekali. Amilk obsahuje tiež probiotká, tak je vhodný na problémy s bruškom.

Lila99

Ahoj Marienka,
my máme skúsenosť s mliečkom BEBA 2 Premium. Sme obe s malou veľmi spokojné :) BEBA dojčenské mlieko posiľňuje obranyschopnosť bábätka. Pomáhaja zmenšovať problémy s trávením (zápcha, hnačka), ktoré sa môžu vyskytnúť pri prechode z materského mlieka na inú stravu. U nás bez problémov :)
Odporáčam

gilberto

Tinka ten Excipial je perfektny, ma dobru konzistenciu a peknu cistu vonu. Moja svokra ho dostava na recept, tak ho obcas prinesie aj mne. Je vyborny aj na alergiu od slnka. Ako mydlo pouzivam detsky syndet od Sebamed, myslim pre babatko....

tinka228

dd - no neviem s tými hotovými príkrmami. ja som raz jeden mäsovo-zeleninový koštovala (dostali sme vzorku) a bolo to slané a aj dosť korenené až ma to prekvapilo. ja viem že zelenina z obchodu nie je na tom tak dobre ako domáca, ale myslím si že furt lepšie ako hotová výživa. a taktiež deti odchované na takýchto príkrmoch väčšinou majú problém prejsť na domácu varenú stravu.
gilberto - čo sa týka detskej kozmetiky, tak ja som sa dala nalákať reklamou (práve vo veľkom bežala keď sa malý narodil) na Johnson s levaduľou pre dobrý spánok (kúpili sme aj gél na umývanie aj mliečko). voňal síce pekne, ale za prvé spánok po ňom neprichádzal :-)) a za druhé malý sa tak vyhádzal že sme skončili u Dr. a od vtedy používame len mliečko Excipial od firmy Spirig a vždy keď sa mi minie si ho ideme dať predpísať. A na umývanie používame do dnes BUPI mydlo s olivovým olejom. Ešte som skúšala aj kozmetiku Weleda, ale tiež nič moc.
Ale je tiež pravda že malý má asi citlivejšiu pokožku. hoci nemá ekzém večne riešime nejaké fliačky, suché miesta,....

gilberto

Moze byt ze HIPP sa iba hra na bio... Pouzivam od nich telovy olej aj telove mlieko a zdaju sa mi dost vonave na to ze su "neparfumovane". Babatko pre istotu natieram kokosovym olejom, aj to nie po kazdom kupani..