Prosím pozrite si stránku pokec.azet.sk a napíšte svoj názor na mňa. Veľmi má táto otázka trápi a chcem sa dozvedieť pravdu. Ďakujem
som pekná??
... neboooj, vydas sa :-D
No, inak je tu dost vela tem, ktore vobec nesuvisia so zdravim:))...i ked tu mozme hladat suvis so zdravim skor v tom zmysle, ze ked jej povedia, ze je pekna, tak jej to zdvihne sebavedomie, bude sa lepsie psychicky citit a hned sme pri zdravi:))...ale keby som ja chcela vediet, ci sa ludom pacim (co teda vediet nepotrebujem, lebo v prvom rade je hlavne to, ze som so sebou spokojna ja sama!), tak si asi dam fotku na www.libimseti.cz a cakam, ako ma budu hodnotit...( i ked podla mna je to strasne pritiahnute za vlasy, aby ma niekto hodnotil na nete, tak ale ludia su vselijaki)
inac pekna nie si, mne sa nepacis, no to je moj nazor
tato tema ma uz co zo zdravim ?????
zbytocna tema....kazdemu sa paci nieco ine
Nielen náš vzhľad, ale aj naše slová a činy určujú, akí sme.
trs: SVATA PRAVDA....
NO TY MUSIS BYT DOBRE ZAKOMPLEXOVANA KED SA TU DRUHYCH PYTAS CI SI PEKNA ALEBO NIE,MNE SA TO ZDA TAK TROCHA BLBE TAKTO SA STRAPNOVAT.
cela tato tema je blba-najprv sa babenka opyta, ci je pekna. ked zisti, ze ani zdaleka sa ludom nepaci tak, ako si predstavovala, tak tu napise, ze ma geneticku poruchu. a zrazu sa vyroja obrankyne, ktore ju zacnu lutovat a povzbudzovat, aby si z toho nic nerobila a im samym to lutovanie robi dobry pocit, ake su slachetne...ze catrina?
Ty ale nemas problem s tym ci si pekna alebo nie.Ty si si ista,ze ano,len to chces pocut stale a znovu.A chces moj nazor?Chlapi nenavidia otazky typu "som pekna?"A zeny ti nenapisu,ze nie si,pretoze si napisala o svojej chorobe.Tie ta budu skor lutovat.