Prosím pozrite si stránku pokec.azet.sk a napíšte svoj názor na mňa. Veľmi má táto otázka trápi a chcem sa dozvedieť pravdu. Ďakujem
som pekná??
si pekna aj zlata... uz len dospiet
kiki21356 Mimochodom, nemyslis,ze je to skvor odvaha ako blbost opytat sa ludi na ich nazor a prijat aj taky ako bol ten tvoj? Chcela iba vediet ci sa ti paci alebo nie. Stacilo napisat ze sa ti nepaci a hotovo.
Mas krasne oci,take plne zivota. A ci si pekna? Vies ako sa hovori sto ludi sto chuti.Niekomu sa pacit nemusis, ale stale sa najde niekto pre koho budes najkrajsia na svete. A prave takeho cloveka si potom vaz, a ostatny ti mozu byt ukradnuty. Si este dost mlada a mozno su k tebe niektory rovesnici aj dost kruty, vzhladom k tvojej chorobe, ale ked dospeju tak to pochopia, ake prednosti treba hladat u inych a krasa urcite nieje na prvom mieste
ci si pekna??? Nie! ale ked to sem dokazes vycapit, si v provom rade blba!!!!
Je sice nezvycajne pisat na web takuto otazku a normalne by som si myslela ze ide o nejaku rozmaznanu pubertacku ale Zuzka je v uplne inej situacii.
zakomplexovany su ti, co si sem davaju svoje foto, ludia jej iba pisu naco sa ich pyta: teda ci je pekna, a nie kazdemu sa musi pacit. asi si potrebovala zdvihnut sebavedomie, ale musi ratat aj stym, ze sa nemoze pacit kazdemu.
Ja ked vidim komentare tu radobychlapov na modelky a celebrity ako ich zhadzuju, ze su zubate, usate, nosate, tlste, vychudnute a kadejake, som presvedcena ze taka sa este nenarodila co by sa im pacila. A Zuzka je pekne dievca, ma peknu decku tvaricku a vesele oci, ked ona neni pekna tak kto teda? Nesudim nikoho konkretne, ale clovek ktory na kazdom najde chybu krasy a kritizuje je podla mna zakomplexovany a mal by sa nad sebou zamysliet a nieco so sebou robit.
iba sprosty clovek si sem vycapi fotku a pyta sa ci je pekny..ake ohlasy si preboha cakala? si celkom zlata ale pekna urcite nie
suhlasim s Catrinou. uz zase nechcel/a by si sem dat aj ty fotku? rada by som videla toho bezchybneho cloveka
a kto nevyzera divne?