prosim napiste vase postrehy z voni....ja som vyskusala uz moschino i love love alebo dkny be delicious a dior addict ale nepacili sa mi velmi:(
ktora vona vonia ta sviezo a vydrzi dlho?
Ktory parfem je najlepsi?
Caute :) ja som maniacka na parfemy :D mam ich neskutocne vela :D vsetky do jedneho su krasne a pouzivam ich vsetky a mam vzdy 100ml :D mam 17 a kazdy parfem mi pripomina nejaky moment,zazitok.. Takze k tomu:
Gucci-premiere
Giorgio armani-sí
Giorgio armani-acqua di gioia
Prada-candy l'eau
Lacoste-sensuelle
Hugo boss-nuit
Hugo boss-jour
Roberto cavalli-acqua
Chanel-chance
Chanel-No.5
Chanel-coco
Versace-bright crystal
Versace-crystal noir
Trussardi-donna
Dior-jadore
Yves saint laurent-opium
Yves saint laurent-belle d'opium
Nina ricci-la tentation de nina
Nina ricci-l'eau
Nina ricci-snowprincess
Swarovski-aura
Repetto-repetto
:) mozno si niekto povie ze opium a este niektore mi pri mojom veku niesu vhodne a zostarsuju ma,nemaju pravdu.kazdy parfem je vynimocny a kym si ja kupim jeden parfem tak chodim den co den do parfumerky s kamoskami a rodinou a pytam sa ci mi sekne :D kazdy mi hovori ze najkrasie na mne vonia belle d'opium :) milujem tento parfem
Ja používam roky parfém musk,, to je skutočne skvélá vôňa za dobrú cenu
www.rajdarcekov.sk
bvlgari - notte, kenzo - flower by kenzo, lancome - hypnose senses (milujem,dhlo vvydrzi), budrberry body - zamilovala som sa do nej,vydrzi fest dlho...a praobycajna levandulova vona,tu mi chvali kazdy :)
Moja srdcovka je Calvin Klein-Euphoria :) To je láska minimálne na pol života :)
...no podľa mna je najlepšia vonavka fergie outspoken intense, taka ovocna adidas fruity rhytm
Parfém roku 2011 !!!!
Parfém Karel Gott Lady Karneval (EdP) svieža, kvetinová, inšpirujúca
Obľúbená vôňa so 17 % podielom parfumovaných olejov. Pomerne vysoký obsah parfumovaných olejov zaručí intenzívny a dlhotrvajúci účinok, ktorý vydrží, podľa typu pleti, od 5 do 36 hodín. Optimálne dávkovanie sa docieli mechanickým rozprašovačom bez pohonných plynov.
ETERNITY - od Kelvina Klaina
chloe love, uplne si ma vystihla, vsetky tieto vone mam okr. chloe love tej neviem prist vobec na chut, ale daisy, chloe chloe su u mna fasa, tiez neznasam light blue a bright crystal, pretoze to citim na kazdej 3 zene, na leto je este fajn DKNY summer, a teraz sa neviem nabazit coco chanel mademasseile (nenormalna vona )a burbery body :)))
ja mam rada vone typu- Chloe-love, Chloe-Chloe, Lolita Lempicka-Lolita Lempicka,Marc Jacobs-Daisy. Typovo su to velmi podobne vone. Chloe ma prevzne pudrove vone ktore dlho vydrzia a navyse ich necitite na kazdej zene co prejde okolo. Marc Jacobs je velmi podobna krasna vone len skoda ze nemaju toaletku a velmi kratko vyzdri. Lolita lempicka je tiez nezvycajna vona trochu sladka.Vyslovene neznasam vone typi light blue alebo podobne velkonocne oblievacky same citrusy to je strasne a este k tomu kazda zena tu vonavku ma. katastrofa :) na leto pouzivam burberry- summer 2011 je to osviezujuca vona na letne horuce dni, ale na zimu sa mi rozhodne nehodi.