Ktory parfem je najlepsi?

Aqua321

Caute :) ja som maniacka na parfemy :D mam ich neskutocne vela :D vsetky do jedneho su krasne a pouzivam ich vsetky a mam vzdy 100ml :D mam 17 a kazdy parfem mi pripomina nejaky moment,zazitok.. Takze k tomu:
Gucci-premiere
Giorgio armani-sí
Giorgio armani-acqua di gioia
Prada-candy l'eau
Lacoste-sensuelle
Hugo boss-nuit
Hugo boss-jour
Roberto cavalli-acqua
Chanel-chance
Chanel-No.5
Chanel-coco
Versace-bright crystal
Versace-crystal noir
Trussardi-donna
Dior-jadore
Yves saint laurent-opium
Yves saint laurent-belle d'opium
Nina ricci-la tentation de nina
Nina ricci-l'eau
Nina ricci-snowprincess
Swarovski-aura
Repetto-repetto
:) mozno si niekto povie ze opium a este niektore mi pri mojom veku niesu vhodne a zostarsuju ma,nemaju pravdu.kazdy parfem je vynimocny a kym si ja kupim jeden parfem tak chodim den co den do parfumerky s kamoskami a rodinou a pytam sa ci mi sekne :D kazdy mi hovori ze najkrasie na mne vonia belle d'opium :) milujem tento parfem

sydney

bvlgari - notte, kenzo - flower by kenzo, lancome - hypnose senses (milujem,dhlo vvydrzi), budrberry body - zamilovala som sa do nej,vydrzi fest dlho...a praobycajna levandulova vona,tu mi chvali kazdy :)

MonikaE

Celkom mi vyhovuje Dior J'adore, Jil Sander Sun alebo Thierry Mugler Angel.
Nemám rada, keď voniam ako každá druhá, takže som si namiešala pár svojich vlastných parfumov, a tie striedam podľa nálady.

janinka159

Parfém roku 2011 !!!!
Parfém Karel Gott Lady Karneval (EdP) svieža, kvetinová, inšpirujúca
Obľúbená vôňa so 17 % podielom parfumovaných olejov. Pomerne vysoký obsah parfumovaných olejov zaručí intenzívny a dlhotrvajúci účinok, ktorý vydrží, podľa typu pleti, od 5 do 36 hodín. Optimálne dávkovanie sa docieli mechanickým rozprašovačom bez pohonných plynov.

danielaaa

chloe love, uplne si ma vystihla, vsetky tieto vone mam okr. chloe love tej neviem prist vobec na chut, ale daisy, chloe chloe su u mna fasa, tiez neznasam light blue a bright crystal, pretoze to citim na kazdej 3 zene, na leto je este fajn DKNY summer, a teraz sa neviem nabazit coco chanel mademasseile (nenormalna vona )a burbery body :)))

chloe love

ja mam rada vone typu- Chloe-love, Chloe-Chloe, Lolita Lempicka-Lolita Lempicka,Marc Jacobs-Daisy. Typovo su to velmi podobne vone. Chloe ma prevzne pudrove vone ktore dlho vydrzia a navyse ich necitite na kazdej zene co prejde okolo. Marc Jacobs je velmi podobna krasna vone len skoda ze nemaju toaletku a velmi kratko vyzdri. Lolita lempicka je tiez nezvycajna vona trochu sladka.Vyslovene neznasam vone typi light blue alebo podobne velkonocne oblievacky same citrusy to je strasne a este k tomu kazda zena tu vonavku ma. katastrofa :) na leto pouzivam burberry- summer 2011 je to osviezujuca vona na letne horuce dni, ale na zimu sa mi rozhodne nehodi.