Ktory parfem je najlepsi?

horatio

no, ja nemam rada masovky typu Light Blue alebo Chloe, takze moje naj su mozno menej zname (alebo mozno aj zname su, len ich asi nenosi tolko zien):

dlhodobo oblubena: Calvin Klein - Be (paci sa mi aj XX, tu si asi zaobstaram najblizsie)
velmi pekna kvetinova: Valentino - Very Valentino
Bvlgari: Au thé blanc
a najnovsie moje oblubene su dubajske parfemy zn. Rasasi - Instinct a Royale Woman
Kate Moss - Wild Meadow (minulorocna limitka)

a inak, vo vseobecnosti mam rada unisex vone, takze mozno by niekomu vobec nevyhovovali, zato ja ich milujem.
a pouzivam aj pansku David Beckham - Intimately Night

andain

ja striedam tieto, pre mna uzasne vone:

ESCADA - Marine Groove
HUGO BOSS - Woman
HUGO BOSS - Celebration of Happiness
CALVIN KLEIN - In2U
GUCCI - Rush

toto sú moje srdovky :))

blink_182

teraz naposledy som si kúpila Armani Code a tá vôňa je fakt skvelá :-) aspoň mne sa páči neviem ako ostatným :-P

lulu22

mne nehorázne vonia G.Armani- SHE. lenže nemám zbytočné peniaze na to :( keby tak existovala nejaká lacnejšia napodobenia. Kamoška používa parfém od Donny Karan a druhá tú istú len napodobeninu a necítim rozdiel..

Michal_PU

Najlepšia je žiadna :) Ale fakt :)
Na žene sa mi páčia sladšie jemné kvetinkovo ovocné voňavky, ale prirodzená vôňa je to pravé najlepšie :)
Žiaľ tú cítiť len veľmi z blízka :)

repka

ARMANI CODE
milujem!!!!!

a v lete som vonala jednu - zabudla som na nu, ale chcem si kupit - uz ani neviem ako sa vola, ale mala brutalnu vonu zeleneho jablka - svieza, originalna - no super... neviete niekto ako sa vola??:)