prosim napiste vase postrehy z voni....ja som vyskusala uz moschino i love love alebo dkny be delicious a dior addict ale nepacili sa mi velmi:(
ktora vona vonia ta sviezo a vydrzi dlho?
Ktory parfem je najlepsi?
ja mam rada vone typu- Chloe-love, Chloe-Chloe, Lolita Lempicka-Lolita Lempicka,Marc Jacobs-Daisy. Typovo su to velmi podobne vone. Chloe ma prevzne pudrove vone ktore dlho vydrzia a navyse ich necitite na kazdej zene co prejde okolo. Marc Jacobs je velmi podobna krasna vone len skoda ze nemaju toaletku a velmi kratko vyzdri. Lolita lempicka je tiez nezvycajna vona trochu sladka.Vyslovene neznasam vone typi light blue alebo podobne velkonocne oblievacky same citrusy to je strasne a este k tomu kazda zena tu vonavku ma. katastrofa :) na leto pouzivam burberry- summer 2011 je to osviezujuca vona na letne horuce dni, ale na zimu sa mi rozhodne nehodi.
calvin klein Beauty a Truth
Miss Dior Cherie :) úplne naj!
kazdemu sa paci ine,to je tazko. ja zboznujem: kenzo - flower by kenzo (jedina nasladla vona,z ktorej ma neboli hlava a vydrzi fest dlho)
lancome - lancome hypnose senses (to je nieco uzasne)
...ale zo vsetkeho najradsej mam levandulovu vonu,mam taky sprej na telo,ale ja to pouzivam ako vonavku - je to svieze,vydrzi dlho a chvalia mi to viac,nez doteraz akukolvek vonavku:)
Davidoff - Cool Water women
svieža a krásna zároveň , Yves Saint Laurent Elle Intense, alebo elizabeth-arden-5th-avenue sú úžasné.
Dior addict 2
Lanvin eclat d ́arpege limited edition (tá oranžová)
Dior - Jadore
Paco Rabbane - Lady Milion
Bvlgari - Omnia
A este mam jeden skvely, ale ten sa da kupit iba v USA :)
milion lady :-)
Mňa už dlhšií čas fascinule Chanel No.19, fantastická vôňa, klasika pre zrelšie dámy, ktorá sa nikdy nepreje. A k tomu prispôsobená aj cena.
Nuž čo, kedˇ musíš tak musíš.. do jesene bude doma :))