Socialna fobia

Príspevok v téme: Socialna fobia
AlexFizz

Ahojte vsetci, co mate socialnu fobiu!

Studujem psychologiu a chystam si pripravit maly vyskumcek k diplomovej praci s temou SF.

Touto cestou hladam vhodnych participantov buduceho vyskumceka.

Staci, ak sa vam chce zucastnit, pojde pravdepodobne o vyplnanie dotaznika/dotaznikov a podobne.

Pekny den!
-------------
Sociálna fóbia, sociálna úzkostná porucha - www.zdravie.sk

preco

Ste tu vsetci z mesta? Ziadny SF, byvajuci na dedine? Mna to na dedinu taha, ale neviem si predstavit, ze co sa tyka ludi, citila by som sa prijemnejsie, tiez cudzo a ako ta ina.

preco

Vyhoda mesta pre SF je v tom, ze je viac moznosti nieco robit aj osamote. Clovek si lahsie najde nejaku aktivitu aj ked ma nejake problemy.

AlexFizz

No idealne bude cosi na polceste :) Mne su sympaticke take stvrte ako napr. Devin v Bratislave: je to stale mesto, ale su tam domceky a klud vidieka, aj atmosfera. Jaj, tam ja by som sla zit! :)

jajka001_

ja som nad tymto uz uvazovala - vidiek - uzsia komunita, zaujem o cloveka - az privelky mozno, mesto - anonymita, nezaujem. ale sf su vsade aj tak. ale aj tak si myslim ze v meste ich je viac. je to tu aj stresujucejsie, davy ludi, neosobný prístup, viac arogancie medzi ludmi. na vidieku nie je taky stres, stretavas sa viac menej s ludmi ktorych poznas, ked stretnes priselca - si na svojom uzemi...aspon ja to takto vnimam :)

AlexFizz

Ahojte:) George, to je otazka, o ktorej som velmi neuvazovala. Je to tak, ze v meste sice vela vela ludi, ale viac sukromia. Dedina mnohe vyhody, ale...menej sukromia, mozno viac clovek musi vychadzat s okolim..ale tiez len domnienky,nebyvala som na vidieku, iba som par ludi poznala. Podla mna by nemala byt SF ukazovatel toho,kde ma clovek zit. Zit treba tam, kde to cloveku pekne rezonuje:).