Pozdravujem vsetky zeny na fore a mam na Vas jednu otazku. Kazda zena by asi chcela mat pri sebe muza zodpovedneho, spolahliveho, inteligentneho, ktory by sa vedel postarat o rodinu. Tak preco si potom stale vyberate drsnych muzov, bez vizie buducnosti, ktori sa nechcu usadit a mat rodinu? Pre ten vzrusujucejsi zivot??? Dakujem
Otazka pre zeny.....
Nie sprostá, myslím že si bola zaľúbená a mala si ružové okuliare a je paradox, že ked človek zistí pravdu o tom druhom tak v sebe hľadá chybu
hej lenze ti co to uz nerobia su davno zadany.
povedal som ze je to lahke, nie ze to kazdy robi.
no bud to moja alebo som ja bola hrozne sprosta ale skor to druhe. a ty mas aky problem?mas priatela?
Tak To bol pán herec dlho mu To vydržalo, predstav si ako sa musel pretvarováť a hlavne musel mať veľmi dobrú dobrú pamäť
ved prave ze zena ked je zalubena tak je velmi zaslepena a to divadlo skutocne nevidi-moja posledna skusenost-to bol neskutocny herec az na oscara.
no niektory sa dokazu pretvarovat vazne dlho-jeden moj byvaly sa takto pretvaroval dva roky.
Nie, teraz som sa To dozvedela, ja som si myslela,že ma má tak rád a je ochotný hora prenášať,... A teraz vážne, To by musela byť žena veľmi zaslepená aby nevidela To divadlo, lebo ženu či muža najlepšie spoznáš ked sa dostaví problém ako sa k danému problému postavia, myslím k riešeniu, vtedy zistíš čo sa v druhom skrýva a pretvarovať sa nedá donekonečna,..
presne tak-vieme.a takisto ako su muzi herci tak su aj zeny herecky- kazda sa snazi byt naj dokonala- nepovedzte ze nie.
ved to uz davno viete
Takže aspoň vieme aký sú chlapi herci, ešte že To na seba vyzradia,, ,