bolesti pocas tehotenstva

aisha5

Bolest v podbrusku je uplne normalna. Ja som to mala od 7. tyzdna az do nejakeho 12. tyzdna a to som citila taku bolest ako pri menstruacii. Doktor mi povedal, ze to je preto, lebo sa zacinaju roztahovat svaly maternice. Aj vytok je normalny, ak je biely amoze byt aj husty. ALe ak je krvavy, tak to treba ist hned na vysetrenie.

Adka161

ahojte, som este len v 5 tyzdni,a tiez mam bolesti v podbrusku, niekedy aj cely den, a mam aj vytok ale prihladny. Nemusim sa strachovat? Je to ok? Dakujem :)

zuzu usa

Luci ja zacinam 16 a tiez mam tie bolesti,tiez som sa bala,je to len rozpinanim maternice,takze to vraj viac menej trva cele tehot,ak to nie su nijake extremne bolesti ci krce,urcite je to ok.

lucinka12345

Ahoj babi nevedeli by ste mi poradiť začínam 13 týždeň a mam asi tak už 2 dni bolesti podbruškom akokeby som mala dostať menzes.som stoho dosť nervozna kedže som prvorodička.

jancecka

mne gynekologička povedala, že bolesti pri tehotenstve ako pri menštruácii, sú vraj celkom normálne. Lebo maternica sa zväčšuje. Len treba sledovať výtok. Aby nebol ružovkastý alebo tmavo hnedý.

hmmmm

ja by som vas poprosila o radu som v 16.tyzdni tehotenstva a strasne ma bolieva v podbrusku ako pri menstruacii s krcami dakujem

exinkaaaaa

cicka: pravdepodobne to je menstruacia, kedze ti prisla v case, ked mala. A vzdy ju mas rovnaku, alebo len teraz je ina? A nepovedala si, ci ste pouzili aj nejaku ochranu. Ak nie, tak sa asi nebranis tehotenstvu a dufam, ze mas aspon 20 r. Su testy, ktore sa daju spravit uz aj par dni po sexe, ale jasne, ze aj ked bude negativny, tak to musis o par dni zopakovat.Treba sa opytat v lekarni. Ale pravdepodobne si mala neplodne dni, tak je mala sanca otehotniet, ale nic nie je nemozne. A tehotenske priznaky pridu asi az tak v 7 tyzdni tehotenstva, ale su aj vynimky, nietore to citia aj skor a niektore su tehotne aj 5-6 mesiacov a ani nevedia, ze su tehotne, lebo brusko prve mesiace este nerastie (ako si niektore myslia, ze hned den po sexe im zacina uz rast :-), prsia zvyknu boliet aj z ineho dovodu a na vracanie ti moze byt aj z jedla ;-) A opytaj sa priatela, alebo s kym si spala, ze ci sa do teba spravil, ci si vlastne bola mokra od neho, ale nabuduce to staci ovonat, to sa neda zamenit s nicim a hnes musis citit o co ide. Ale nezabudni sa pred sexom s priatelom aj porozpravat a nie len hned sexovat, aby sa do teba nespravil, aby ste pouzili nejaku ochranu a ak si nemozes dovolit byt tehotna, tak by som pouzila aj dvojaku.