ahojte, velmi ma trapi moje brucho.hmotnost mam k vyske primeranu 172 cm a 58 kg, ale moje miery su 93-69-92!prosim dajte tipy ake cviky , sport alebo aka dieta je na tuto moju problematicku oblast naj!
velke brucho pomoc!!
jedz menej, pij viac vody a športuj (kolobežka, bicykel, korčule, behanie)
Len vieš, mnohí ľudia sa spamätajú tak povediac pár týždňov pred dovolenkou a potom by ešte aj chceli nejaké zázraky so sebou spraviť. Udržiavať sa v dobrej forme treba proste celý rok
teraz pred letom je tu kolko tem ohladom chudnutia, no akoze na to treba mysliet asi skor ako dva tyzdne pred dovolenkou si myslim.
Tabletky na chudnutie - tonzes.com ja berem uz Acai Berry viac ako mesiac…schudla som viac ako 10kg.
tak ale zase zalezi aj ake velke brucho lebo uz som sa stretla aj s tym ze to bol vyslovene nejaky zdravotny problem.
strava je naše všetko. Ak skontroluješ svoju diéty bude lepšie. Ráno môžeš jesť všetko čo chceš, a obed a večeru kontrolovať. Pozri sa ešte tu medium.com máju tipy na schudnutie, pravidelne schudnutie
Strava je 80% úspechu na tom treba zapracovať.
Ja mám tiež veľké brucho a nie a nie ho zhodiť. behám, chodím, bicyklujem a stále nič:-((( už som zúfalá
ale ako citam pri takej vyske a vahe ved to nie je zle, ci ty sa tak asi citis ze mas velke brucho.
ale tak to je bezny stav, ze poobede maju ludia viac nafuknute brucho ako rano :) tam sa staci len vody napit a uz to ide :D