Velka nadvaha- ZMENME TO!- hladam partacky

barelka

ale da sa, ani neviem ako, za tri dni som dala dole 2 kila... nechapem ako, lebo jem uplne normalne, vobec nehladujem, cvicim...

doteraz som bola v tom ze je mozne takto dat dole tak kilo za tyzden... tak som strasne prekvapena... ale prijemne :)

ale tak predpokladam ze teraz sli rychlo dole dve, tak najblizsie sa to zas zastavii... aj ked by nemuselo :)

barelka

ja vacsinou ked som byvala chora tak sa mi tak aspon stiahol zaludok, a aj po chorobe ked uz som normalne jedla, tak som aspon jedavala mensie porcie :)

majuska_

ja posledne dni moc nedietkujem, lebo som chora. dnes rano som bola u lekarky (beriem Megamox), potom som sla na skusku (s tym, ze som papiere na skusku videla prvykrat dnes rano, ale vyucujuci odisiel z kabinetu a ja so spoluziackou som mohla opisovat :o), takze mam B) no a potom som len hajala a hajala... das do pol piatej. takze o pol piatej som prvykrat dnes jedla a ani som moc nebola hladna. proste mi nechuti. tak neviem, ci schudnem takto :o). akoze takto chudnut nechcem, ale ta co uz. ked raz nechuti, tak nechuti

barelka

nikinka a kolko vazis?

musiis sa prekonat :) aj ja som takaa, ze nikdy nevydrzim, ale teraz ked zacinam vidiet ako take vysledky, tak ma to neskutocne motivuje :)

nikinka

ahojki babi aj ja mam trosku nadvahy a chcela by som to zhodit tolko krat som zacala a potom som sas na to vykaslala ale lutujem to mam 4 mesacneho syna a nepaci sa mi moja postava ajojo

lenka nizna1

Miskakollaro ahoj prosim ta mozes mi napisat ako sa mam na tej stranke zaregistrovat resp.ziskat osobneho trenera???dakujem

evitkamalicka

Barelka som po porode 7,5 mesiaca a myslela som to tak, ze teraz som schudla tych 10 kg a to za 2 mesiace a uplne jednoducho, urobila som si svoj vlastny jedalnicek, papam vsetko ale pravidelne v mensich davkach, vynechala som uplne sladkosti, ani kavu a caj necukrim a hlavne dodrziavam pitny rezim 3l cistej vody, nesladeneho caju najlepsie zeleneho denne, cize prakticky sa v nicom neobmedzujem, dnes mam dokonca na obed pizzu 2 trojuholnicky

evitkamalicka

Barelka som po porode 7,5 mesiaca a myslela som to tak, ze teraz som schudla tych 10 kg a to za 2 mesiace a uplne jednoducho, urobila som si svoj vlastny jedalnicek, papam vsetko ale pravidelne v mensich davkach, vynechala som uplne sladkosti, ani kavu a caj necukrim a hlavne dodrziavam pitny rezim 3l cistej vody, nesladeneho caju najlepsie zeleneho denne, cize prakticky sa v nicom neobmedzujem, dnes mam dokonca na obed pizzu 2 trojuholnicky