ako to vlastne robite? ved mne treba len 10 kg dat dole, aby som bola ako-tak rada a mohla si obliect vacsinu veci (ak nie skoro vsetky). proste mam 80 kg a aby som vyzerala pekne, musim mat 70. sice ani by 65 nebolo na skodu, ale 70 postaci. ja nechcem nijaku dietu ani nic. vam poviem co som dnes jedla a co sa este chystam robit a zdrbte ma, co robim zle (dnes som opat zacala ze som sa nazlostila na seba):
R: 2 ks vlaranu (to je psenicno-vlakninovy chlebik... jakeby pozliepane otruby ci jak to nazvat) so syrom a kakao
D: jahody (cerstve, nie sterilizovane)
O: instantna polievka (inu sme nemali doma a to som si len zo sacka vysypala) + kuracie dusene masko a ryza
OL: este som nemala, ale chystam sa si dat jahody, ktore mamka kupila v hojnom mnozstve od poliakov na trhu
V: uz zrejme nic, lebo olovrant budem mat o 16:30 asi alebo o 17:00, takze ked by som mala jest este o 2-3 hodiny, tak veceru o 20:00 uz nechcem, ked o 21:00 idem spat ak som unavena... takze ja vazne neviem uz.
a co sa tyka cvicenia, tak dnes pojdem roznasat noviny na bycikli, co mi bude trvat asi hodinu. tak snad sa to nejako podari. a zajtra uvazujem o speeningu alebo plavani. a ak ani jedno z nich nevyjde, bycikel bude zaisto...