Velka nadvaha- ZMENME TO!- hladam partacky

inspiracia

MAjuska, uz len tvoj denny plan nie je moc spravny, prenicny chlieb aj celozrnny, ma vysoky glikemicky index, cize vela cukru. Na obed chyba uhlohydrat co ma nizky glik. index /zelenina/ a nie ryza, olovrant a desiatu by som vynechala, pretoze stacia 3 jedla na den a by sa priaznivo ovplyvnovala tvorba inzulinu, kt, je potrebny na tarnsport cukru / glukozy/ do bunky. Inak ja som sa s programom METABOLIC-BALANCE vela naucila a upravila svoj metabolizmus a aj moju vahu. Viac sa docitas na www. metabolic-balance.com, tento program uz je aj na slovensku. Nie je to dieta....

majuska_

a inak tie kg potrebujem zhodit do zaciatku augusta, ale som zufala uz, lebo ziadnu dietu nezvladnem. hanbim sa, ale co uz.

a k tomu som vypila asi 1 l tekutin uz. a chcem vypit este co-to... viem, ze je to malo, ale vzhladom na to, ze zvyknem pit este menej (ledva 3 dcl denne), tak je to slusne si myslim.

majuska_

ako to vlastne robite? ved mne treba len 10 kg dat dole, aby som bola ako-tak rada a mohla si obliect vacsinu veci (ak nie skoro vsetky). proste mam 80 kg a aby som vyzerala pekne, musim mat 70. sice ani by 65 nebolo na skodu, ale 70 postaci. ja nechcem nijaku dietu ani nic. vam poviem co som dnes jedla a co sa este chystam robit a zdrbte ma, co robim zle (dnes som opat zacala ze som sa nazlostila na seba):

R: 2 ks vlaranu (to je psenicno-vlakninovy chlebik... jakeby pozliepane otruby ci jak to nazvat) so syrom a kakao
D: jahody (cerstve, nie sterilizovane)
O: instantna polievka (inu sme nemali doma a to som si len zo sacka vysypala) + kuracie dusene masko a ryza

OL: este som nemala, ale chystam sa si dat jahody, ktore mamka kupila v hojnom mnozstve od poliakov na trhu
V: uz zrejme nic, lebo olovrant budem mat o 16:30 asi alebo o 17:00, takze ked by som mala jest este o 2-3 hodiny, tak veceru o 20:00 uz nechcem, ked o 21:00 idem spat ak som unavena... takze ja vazne neviem uz.

a co sa tyka cvicenia, tak dnes pojdem roznasat noviny na bycikli, co mi bude trvat asi hodinu. tak snad sa to nejako podari. a zajtra uvazujem o speeningu alebo plavani. a ak ani jedno z nich nevyjde, bycikel bude zaisto...

babula26

fiha baby gratulujem, ja sa nemozem rozhybat, po porode my ostalo 7 kg ale to nic potom som nabrala 13 kg z HAK ani neviem ako, konecne som sa rozhodla rok po porode nieco robit, tak som hladala povzbudenie a ked vidim ako sa Vam dari, tak sa hadam rozhybem a budem moc napisat o nejaky mesiac pozitivnu spravu o schudnuti, tak sa drzte papa

barelka

stale pokracujem, drziim sa a dodrziavam, ale neviem preco som pribrala kilo... snad to je len voda co som tak rychlo stratila predtym... :(

barelka

danuska... moze byt :) ale dobry pocit je z toho aj tak :)

inak a s cim suvisi to odvodnenie? ze zrazu z nicoho nic?

danuska123

barelka iba si sa odvodnila podla mna, ze proste sla dole voda a nie tuk :) aa veru ked pojde dole tuk pojde to pomalsie :)