Tak ahojky, ahojky. Rozhodla som sa, že založím novú tému, lebo som si všimla, že mnohé z nás chcú po Veľkej noci chudnúť. Ja som sa rozhodla pre 90 dňovku, lebo som ju už raz držala a bola som spokojná, preto ju odporúčam. Ešte by som chcela schudnúť 10 kg a bude to supeeeer. Takže kto sa chce pridať, kľudne môže, budem len veeeľmi rada. Napíšte tu svoj email a ja vám tú diétu s radosťou pošlem. Nebojte sa, my to zvládneme... :D
Do leta to zvládneme...
loli
orbitrek kúpiš hocikde... ja napr. som si kúpila z tesca za super cenu. ako inak tam stál nejakých 4 000 sk, ale ja som kúpila už posledný kus, ta stál 1500 Sk, ta super... : D len musíš natrafiť na dobrú akciu... :D
jasminka
ani ti to neviem povedať,´lebo ja aj držím diétu, cvičím aj inak, než len na orbitreku, takže ti neviem povedať, či robí ten orbitrek nejaké zázraky.... :D
samatha
dobre, jasné, že pošlem.... :D
jasminka
ja som si tiež asi pred mesiacom kúpila orbitreka je to tiež super, ako to aj ty tu píšeš, proste som doma a nemusím sa trepať niekde do fitka, alebo ísť vonku behať a tak... :D dúfam,že výsledky budú čo najskôr... :D držím palce
Ahojte. Mne včera doviezli orbitrack, čo som si objednala, tak hneď večer som začala na ňom cvičiť a zdalo sa mi, že by to mohlo zabrať. Predtým som cvičila na fitlopte alebo som chodila behať, ale to som sa tak pekne nespotila ako pri tom. Pomaličky v kľude si pozerám správy a pritom cvičím. Chcem sa opýtať, máte niekto skúsenosti s týmto prístrojom???Dá sa s tým chudnúť a tvarovať postava. A koľko treba na ňom cvičiť.???
suzen a tie pravidla o ktorych hovoris musia byt k niecomu konkretnemu, nie? podla coho si zmenila stravovanie? pretoze ja som uz davno nabehla na system "kazde tri hodiny" ale jedine co z toho mam je dobry pocit :( riadim sa sama sebou a neprezieram sa, ale akosi sa to mina ucinku :D fakt by som bola rada keby si ma odkazala na svoj zdroj, pls :) tiez som zastanca ze bez diet to ide lepsie ale ta 90 dnovka ma zaujala, aj ked najradsej by som si chcela najst system ktory by som mohla dodrziavat aj do konca zivota....
aj ked o par dni neskor, ale predsa :D weronika, strasne by som bola rada keby si aj mne poslala ten zazrak :) pikachu.doll@gmail.com
ta ja mám váhu, ale nie digitálnu... a na oblečení to hej, no... :D včera som si robila poriadky v skrini a som našla jedné nohavice zo starých čias... som si ich obliekla...júúúj... :D takééé voľné mi boli, že konec... Som si pomyslela svoje o sebe... že jaká som bola...jak slon... :D