Ahoj. Mám 17-sť a veľmi ma priťahujú starší muži niečo nad 20 do 30.
Zaujíma ma názor chlapov. Čo si o tom myslíte. Predstava že máte 17 ročnú holku a vy máte cca 27 rokov. Hm?
a Baby vy tiež si to predstavte...mate 17 , priatel 27...problém?
o koľko rokov máte staršieho partnera? 5ročný rozdiel a viac
meggy- tak ja som starec u teba??
ta dik:)
napisal by som tu jeden pribeh ......ale to by som o sebe moc povedal.:)
meggy, 32-rocny muz je podla teba starec???? je mi to luto, budes mat prikratku mladost :-)
Som o 10 rokov mladšia od manžela, a je to ok
je ine vekovy rozdiel ked ma kocka 15 a jej partner 25, ine ked ma kocka 25 a jej partner 35, cim su partneri starsi, tym viac sa stieraju rozdiely, ale myslim si, ze vseobecne viac ako 15 rokov vekoveho rozdielu vztahu neprospieva, tak asi tolko, ja mam 24 manzel 33 a nemozem si to vynachvalit, vzdy ma pritahovali starsi, nakoniec aj manzela mam starsieho :-) spokojnost na oboch stranach
tak napr. ja mam 20 rokov a mala som dobreho kamarata ktory ma 33 rokov a aj to vyzeralo ze nieco medzi nami bude. dost casto sme sa stretavali, prejavoval zaujem, ja som ho brala spociatku najprv ako fajn kamarata, ktory ma moze naucit vela veciam, mal neskutocny prehlad, bol vtipny a nikdy mi nedal pocitovat vekovy rozdiel. raz sme sa akurat pobozkali ale nejak sme to ani neriesili bolo to impulzivne...este parkrat sme sa videli vsetko bolo fajn az na jednej akcii sme sa nahodou stretli, bol tam s priatelmi a ja s kamoskou, bavili sme sa tam, len potom mal blbe narazky na moju kamosku a odvtedy sa uz neozval...ako vobec som to nechapala...nerozumiem ako zmysla a odvtedy presli uz take tri tyzdne
o 3 a pol neuznavam velke vekove rozdiely, nechapem taku ako tu pise Love, ze ma 17 a o 15 rokov starsieho s takym starcom by som sa asi nikde neukazala, no pre mlade starec ale pre 30-tky pohodak, s takym by som si ani v posteli nevedela predstavit, fuuuj, ale dnes je to tak, stare kone si hladaju 17-rocne blbe pipiky a oni sa daju lebo su blbe, mozno ze zato love este aj dostanu. a stare kobuly si zhanaju mladych konikov. realita...
Ja mam o 11 rokov staršieho priateľa, som s nim spkojna, klape nam to..
MAM 47 ROKOV A PRIATELKU MAM 47 ROKOV BYVVAM UNEJ CEZ VIKENDI A MAMAME SA RADI CHODIM TAM KNEJ UZ 5 MESIACOV VELMI JEJ POMAHAM ONA TIES MNE
ahojte:) od svojich 14rokov som mala vzdy vztah s o 7rokov starsim muzom,a vzdy to bolo super a nikdy sme sa nerozisli kvoli vekovemu rozdielu..