Ahoj. Mám 17-sť a veľmi ma priťahujú starší muži niečo nad 20 do 30.
Zaujíma ma názor chlapov. Čo si o tom myslíte. Predstava že máte 17 ročnú holku a vy máte cca 27 rokov. Hm?
a Baby vy tiež si to predstavte...mate 17 , priatel 27...problém?
o koľko rokov máte staršieho partnera? 5ročný rozdiel a viac
ahojte:) od svojich 14rokov som mala vzdy vztah s o 7rokov starsim muzom,a vzdy to bolo super a nikdy sme sa nerozisli kvoli vekovemu rozdielu..
Mam 15 a priatel ma 21 :) ale to taktiez zalezi od povahy cloveka ak ta bude podvadzat tak ta moze podvadzat aj keby mal 16 a aj keby mal 25...ja si s nim rozumiem...a myslim ze chlapec by mal byt vo vztahu starsi...lebo chlapci rovesnici ako ja pozorujem su dost detsky a rozmyslaju uplne inak ako my dievcata...ja si osobne viac rozumiem so starsimi chlapmi
Je to uplne ale uplne normalne...Ja mam priatela o 15rokov starsieho a ja mam 17...nejde o vek ale o to ci si rozumiete a lubite sa....Ja som snim uz skoro 1,5roka a je to super ziadne komplikacie zatial neboli.
mam 22 chodil som so 17 a nevim sa mi to pacilo proste to ako na mna pozerala ako na autoritu a videl som na nej taky respekt a este ked mi povedala ze som jej vzor proste brutalita :)
tak ja mam 15 rokov a zhruba pred 3 mesiacmi som sa rozsila so svojim priatelom...on mal 27...rozpravat sa s nim dalo v pohode ale on ma dost dlho podvadzal o com som ja nevedela..takze da sa to chodit s o tolko starsimi ale maju dost velke poziadavky si myslim...a nemusi to fungovat
ja mam 21 a priatel 29, takze 8rocny rozdiel, ale nevnimame to vobec.. vo vseobecnosti si rozumiem viac so starsimi, aj kamaratom mam skoro vsetkych v takom veku ako je on... ja v tom nevidim problem
ja mam priatela starsieho o 20 rokov a 8 mesiacov a som snim spokojna :)
medzi mnou a priatelom je 6rocny vekovy rozdiel ale kedze obaja vyzerame velmi mlado tak by nam skutocny vek nikto neuhadol...co sa toho tyka 10rok nieje velmi velky extrem ak si obaja rozumiete ale treba mysliet aj na to ci chcete spolu prezit aj buducnost a zvazit vsetke pre aj proti....a hlavne ty ak mas iba 17r v zivote toho chces urcite vela vyskusat nie?...
Ja mam 17 a priatel ma 24 nikdy sme to nebrali ako prekazku. Ked sme sa zoznamili, tak netusil kolko mam, bol prekvapeny, ked som mu povedala moj vek. Povedal, ze ani na to nevyzeram, ani na to nerozmyslam - vobec ma neberie tak, ze mam 17. Nevyhadzuje mi to na oci a my to jednoducho prehliadame pretooze je to len nepodstatne cislo, ktore mame napisane v dokladoch. na veku az tak nezalezi, pravdaze, ak tam nie je nejaky 20 rocny a vyssi rozdiel
crazy a na co si tu znova pridal ten prispevok? aj ta ste obaja este decka