Ahoj. Mám 17-sť a veľmi ma priťahujú starší muži niečo nad 20 do 30.
Zaujíma ma názor chlapov. Čo si o tom myslíte. Predstava že máte 17 ročnú holku a vy máte cca 27 rokov. Hm?
a Baby vy tiež si to predstavte...mate 17 , priatel 27...problém?
o koľko rokov máte staršieho partnera? 5ročný rozdiel a viac
meggy- co ako 3??:)))
trojrocny kociar:)
lleilla no to viem mojho otca kolegyna sa teraz koli tomu rozviedla, ze nemohla mat deti, dost ju to vzalo. nedufaj, ale ver.
denz 3 jak 3 nie?
leillaa to uz preco, presne koli tomu ma napadli v teme nechcem mat deti a prave to som napisala ze niekto velmi chce a nemoze mat, ale verim, ze sa to casom podari.
meggy- nedal som ...:)
a je trojrocny:)
denz daval si ho uz na inzerat ja som dala ale vies mi mame iba 3 mesacny kocik.
lea len dokedy bude ten penis taky, neviem chcela by si s nim aj nieco viac? ja ked budem mat 23 tak moj otec bude mat 44:D
lea...ako dceru ta ma rad????
ach....nem dobre.
mam 23 rokov moj priatel ma 52 rokov, ked som ho prvy krat uvidela zablyslo to vo mne proste preskocila iskra niekedy mam vsak pocit ze nie je pre mna ten pravy. Sme uz 2 roky spolu a nie je to ako na zaciatku ja ho lubim on hovori ze ma lubi tiez ale ja mam ten pocit ze ma ma rad ako svoju dceru. Co sa tyka sexu mame asi tak 1 krat do mesiaca aj ked musim povedat ze jeho penis je lepsi ako u nejakeho 20-rocneho. Stale mi da pocitit ze on je ten starsi vzdy co povie on je spravne a ja nemam ziadne slove moze tu niekto poradit co mam robit na jednej strane nechcem ho stratit on je strasne mily, sarmantny