o koľko rokov máte staršieho partnera? 5ročný rozdiel a viac

jajaja295

aj mne sa pacia len starsi chalani,mladsi v ziadnom pripade,optimalny je vekovy rozdiel 5 rokov a max. tych 10 rokov

lonely.rider

je to vec nazoru. ja by som mladsiu nechcel ani za nic. mozno tak o rok. a mam taky isty postoj ako mate vy baby - Adulka a weronika, len u mna je to opacne. :))
vekovy rozdiel nie je az tak dolezity. ide skor o to ci si rozumiete.

weronika

ja mám 20 a môj partner má 27 r.Ja si myslím, že je to v pohode, lebo si plne rozumieme a on už aj vie, čo vlastne od života chce. Môžem to porovanť, raz som mala o 1 r. staršieho partnera, bol to taký vážnejší vzťah, ale decko hotové. Konec. S takými sa nedá. Žena potrebuje normálneho chlapa a nie vychovávať ešte dieťa... :D

Adulka

Ja mám 26, priateľ má 33, čiže 7 rokov rozdiel, sme spolu už 5 a pol roka a milujem ho nadovšetko, je to ten, ktorého už nevymením za nič na svete.
Rozumieme si vo všetkom úplne úžasne a nechcela by som chalana v mojom veku, chalani ktorí majú cca 26 ako ja, mi prídu ešte moc mladí, niektorí ešte ako pubertiaci.. ten rozdiel 7 rokov je super.

rebekka

ja mam 22 a mam o 15 rokov starsieho partnera.. sme spolu cez 2 roky a nasli sme sa.. nech si mysli kto chce co chce.. absolutne si rozumieme.. podla mna na veku nezalezi, ked si dvaja jednoducho sadnu...

kapesnicka

Mala som vztah, ked som mala 16 - s muzom, ktory mal 43 rokov. Bolo to krasne. Bol zenaty, trvalo to asi 3 roky. Hned na to som mala vztah s jednym hlboko spiritualne zalozenym muzom, mal 40 - toto bolo skor o citoch, ucil ma, co je zivot... skusenost na cely zivot... potom to muselo skoncit vzhladom na jeho povolanie, ktore neprezradim, lebo by sa kazdy zacudoval. Toto trvalo asi dva roky. Ale delila nas dialka. A teraz mam manzela o sest rokov starsieho - ja 23, on 29, myslim, ze toto je celkom optimalne.

rada

Ja mam 29 a mam priatela o 6 rokov starsieho. Ale velmi prevelmi si rozumiem o 15 rokov starsim a keby nebol zenaty, tak by som nevahala a bola s nim.