Ahojte ludia, viem ze to asi nepatri sem ale potrebujem poradit co mam kupit priatelovi na narodeniny?? Poradte..dakujem
Aky darček kupit priatelovi?
Inak ma napadla aj ta torta to je celkom dobry napad a plus tu retiazku no tak chcela som hlavne poradit no nieco uz vymyslim a dakujem
alebo ho pozvi do kina, popripade sprav tortu a daj mu na nu sviecky, ja som mu dala 24 sviecok, zapalila a bol uplne nadseny, vraj to bola jeho prva torta so svieckami
Ahoj, to fakt nevies co mu mas kupit po roku vytahu? no to ti skoro dosli napady, neviem co ma rad tvoj priatel, ael ja som mojmu kupila napriklad cervene ponozky, poukazku na tenis, gumenne kacicky, atd. vsetko malo svoj vyznam preco to bolo kupene...
tak mu k tomu naramku kup aj retiazku, alebo neaky ten svetri pekny....neivem co ma rad, to musis ty vediet a kolko mate rokov? vies my si uz aj take ine veci kupujeme, napr on mne topanky , a napr ja jemu batoh na notebook, bluetooth sluchatko, a atak, nieco , co nam je treba,,,,
no skoro rok budeme spolu ale tak tricko som mu uz kupila aj naramok...co este take??
ako dlho ste spolu? co tak neaky sveter, tricko, alebo retiazku, naramok? alebo neaka romantika, divadlo, vecera a pootm u teba alebo u neho pekne spodne pradlo a tak......