Ahojte ludia, viem ze to asi nepatri sem ale potrebujem poradit co mam kupit priatelovi na narodeniny?? Poradte..dakujem
Aky darček kupit priatelovi?
Mojho manžela potešil spoločný výlet do Paríža. Záleží na tom, koľko chcete investovať :-)
A čo napríklad nejakú klasiku, treba také tie hygienické kazety: eshop.marionnaud.sk v ktorých je vlastne všetko a je to pomerne praktické. A pritom aj často pekne darčekovo zabalené ..
Nejaký adrenalínový zážitok - zoskok padákom, let v balóne a pod
@cerkovova preto som ho objednala a kupila lebo aj mne sa velmi pacil.. Je to samozrejme dreveny stojan, nekupila by som tiez ziadnu napodobeninu.. objednavala som ho zo stranky vino-stojany.sk, kde si myslim ze maju najkrajsie stojany co som aspon pozerala stranky aj ine.. Tak tu mali aj najvacsi vyber aj cenovo prijatelne.. Ak mas zaujem tak kukni aj tam:-)
Cerkovova na prve vyrocie som mojmu drahemu kupovala vyvrtku na vino v tvere srdiecka a taktiez stojan na vino ale taky mensi. Myslim ze je to darcek ako vysity pre muza. Co viac muza potesi ako alkohol a este ked je aj vinar, podla mna chod do toho a takyto darcek ho potesi:-)
ten stojan vyzera dobre, take nieco som si predstavovala aj ja pre mojho draheho a mozno trosku vacsi.je dreveny alebo len nejaka napodobenina?lebo ked uz by som kupovala tak by som chcela dreveny a nejaky kvalitnejsi aby vydrzal dlhe roky
@denissa84 niekedy je lepsie pockat a kupit neskor ako ked sa urychlis a potom banujes ked najdes inde nejake este krajsie. Vacsinou som tiez vzdy hr hr vsetko kupovala a potom som lutovala. Uz som sa poucila a vzdy si vsetko radsej poriadne premyslim a az potom konam. A tak to je vlastne so vsetkym, teda malo by byt:-)
Ved mi to bolo hned divne ze by si len dva pohare objednala, to by si mohla akurat tak s muzom popijat :D :D A kurier ti ich dorucil? Nemala si problem ze by ti prisli rozbite alebo nieco podobne?
@cerkovova preco by to nebol vhodny darcek?.. Pokial vies ze by ho potesil tak by som isla do toho.. Mojmu som na vianoce objednavala tento stojan (pridavam fotku) a tak sa z neho nenormalne tesil ze som az v soku ostala.. Este nikdy som ho takeho stastneho nevidela.. Hned si tam poodkladal svoje vina, ktore zbiera:-)