má nekajá holka alebo žena skúsenosti s lux.spoloč.?

schelby

doubledog a ty si riadny kkt, maj trochu uctu hej? Preco by maly byt vsetky k...y, lebo si to ty povedal? Dalsi z idiotov, ktori si nic nevazia a citia sa ako Bohovia, takychto chlapov milujem,ale ty ani nie si chlap ale hnoj!

doubledog

v kazdej zene je kus k*u*r*v*y, to je znama vec, takze brat peniaze za sex je pre zenu normalne.
len potom nechapem, preco cakaju, ze si ich budu muzi vazit :))

wanda.a

lebo niektori muzi su hlupi a platia a ked mlada baba potrebuje peniazky a vie sa odosobnit, tak preco nie?? ja som to nerobila, ale chapem to a neodsudzujem...ale ved luxus. spolocnicka robi spolocnost na vecierkoch, len konverzuje, je diplomaticka atd., na tom nie je nic zle...a kvakinko, mne za sex priatel neplati, ani to nepotrebujem :DD

wanda.a

kvakinko : peniaze boli vzdy, len neboli v papierovej a mincovej forme...len to bol vymenny (tovarovy) obchod, alebo zlaty standard atd atd......a ze muzi chcu sex od prirody :DDD si ma pobavil, lebo vies som zena a sex nerobim len z donutenia, bavi ma, tak to bolo take fajn spestrenie dna, ten tvoj prispevok :D

nazor11

preco do tejto temy neprispievate len tie co s tym skusenosti mate? ja sem kliknem vzdy len preto ze ma zaujimaju nazory a skusenosti zien co to robili... nie preto ze to chcem robit, len ma zaujima tato strana zivota... a miesto toho tu najdem moralizujich doslova debilov co mi idu na nervy ked vas budem chciem pocuvat pojdem do kostola alebo k starkej, tak poprosim v mene vsetkych co tu maju podobne temy a v mene tych co sa chcu dozvediet nieco viac o pocitoch a pohnutkach inych - nemoralizujte a na vlastne nazory (uplne opacne) si zalozte vlastne temy.... dakujem

rofl

kazdy nech si robi ako uzna za vhodne. niekomu sa to nepaci (napriklad mne), niekomu paci. ale v podstate je to kazdeho osobna vec. ved je to tvoj(vas) zivot. tak ho zi podla seba. a ked tu budete do nej hustit, ze je k. a neviem co aj tak sa na tom nic nezmeni. aj tak si urobi podla seba.